#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoperde Semih,Chedjou,Hakan vs beklerde Sabri,Carole,Cavanda oldugu surece kalede Eray bile olsa yedigi golu elestirmem sanirim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yediği golden ziyade ahmet çalıkın son anda araya girip kornere attığı bir pozisyonda hayal kırıklığı yarattı benim için..
son derece sıradan cılız bir şutu kontrol edemeyip kalabalığa sektirdi Allah ahmet çalık seri ve hızlı davrandı golle sonuçlanmadı pozisyon..
sözleşme konusu çok önemli bol keseden savurmamak lazım..
şu an serbest olsa kimse 4 milyon euro net vermez panikle sözleşme imzalamamak lazım..
gönül bağı oluşmuştur artık 6 sene oldu fener bjk veya başka bir avrupa takımı daha çok verince gidecekse yolu açık olsun..
mesela mondragon.. bonservisini alan beşiktaşa gitmemişti hatırlarım hep..

Adam maç başı 5 net çıkardığı için. konsantrasyon bozukluğundan yaptığı 1 hata bile göze batar oldu.

Tapatalk

Musleraya da yazık valla diyorum
Adam gidiyor Uruguay milli takımında önünde Godin-Jimenez oynuyor
Buraya geliyor Ahmet-Semih oynuyor

Yazık günah adam kafayı yer ...

zor bi taraftarsınız.muslera da gitsin en iyisi.

UzegePBi_bigger.jpg
İyilik Kulübü‏ @iyilikkulubutv 2 dk.

Kaan topun başında Selçuk'tan son tüyoları alıyor #İyilikKulübü #galatasaray @GalatasaraySK @1_Muslera_25

DATDgr8WsAApO2J.jpg

Roma'ya gönderdik bugün aslan parçasını, neden gitti sormadım.

Fabri denen kovaya Muslera'dan iyi demek için sağlam tiner çekmek lazım.

muslera'yı severiz de artık formdan düşmeye başlamış birine senelik 3,5 milyon euro verilir mi?

DAffibwW0AA1_4L.jpg

Verilir. Muslera ise gözü kapalı verilir.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Fener'in alacağı söylenen Ospina'yı cebinden çıkarır.

Yalnız iyi bir ikinci kaleci lazım bence arkasında, kupada mupada rotasyona sokacak Muslera'yla. Bir de maaşında biraz indirim yapsak artık.

yediği golden ziyade ahmet çalıkın son anda araya girip kornere attığı bir pozisyonda hayal kırıklığı yarattı benim için..
son derece sıradan cılız bir şutu kontrol edemeyip kalabalığa sektirdi Allah ahmet çalık seri ve hızlı davrandı golle sonuçlanmadı pozisyon..
sözleşme konusu çok önemli bol keseden savurmamak lazım..
şu an serbest olsa kimse 4 milyon euro net vermez panikle sözleşme imzalamamak lazım..
gönül bağı oluşmuştur artık 6 sene oldu fener bjk veya başka bir avrupa takımı daha çok verince gidecekse yolu açık olsun..
mesela mondragon.. bonservisini alan beşiktaşa gitmemişti hatırlarım hep..

Düşündüm düşündüm de, hakaret etmeden cevap verilebilecek bir mesaja benzemiyor.

''sığır'' GS taraftarı portföyünün başını çekenlerdensiniz.

Dursun gidene kadar Store alışverişi de yapan, ay da yıl da bir stada da giden, gazeteden takım takip eden şu sözde 25 milyonluk GS taraftarının içindekilerden sadece birisin.

Düşündüm düşündüm de, hakaret etmeden cevap verilebilecek bir mesaja benzemiyor.

''sığır'' GS taraftarı portföyünün başını çekenlerdensiniz.

Dursun gidene kadar Store alışverişi de yapan, ay da yıl da bir stada da giden, gazeteden takım takip eden şu sözde 25 milyonluk GS taraftarının içindekilerden sadece birisin.
Ne alaka ulan benim yorumumla bu yazdiklarinin??? hakaret etmeden cevap yazamayacakmis yazma ulan zaten karşıt görüşe tahammulun yoksa yazma ne işin var forumda??? Ramazan ramazan iftar cakti insanin moralini bozuyorsun sanane kardesim benim kac maca gittigimden vs sanane?

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne alaka ulan benim yorumumla bu yazdiklarinin??? hakaret etmeden cevap yazamayacakmis yazma ulan zaten karşıt görüşe tahammulun yoksa yazma ne işin var forumda??? Ramazan ramazan iftar cakti insanin moralini bozuyorsun sanane kardesim benim kac maca gittigimden vs sanane?

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hah bir de dinini reklam ediyorsun ki, tam tahmin ettiğim projesin pardon tipsin. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt