Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Niye hep aynı golü yiyorsun rtş?
tapatalk
tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma'ya gönderdik bugün aslan parçasını, neden gitti sormadım.
yediği golden ziyade ahmet çalıkın son anda araya girip kornere attığı bir pozisyonda hayal kırıklığı yarattı benim için..
son derece sıradan cılız bir şutu kontrol edemeyip kalabalığa sektirdi Allah ahmet çalık seri ve hızlı davrandı golle sonuçlanmadı pozisyon..
sözleşme konusu çok önemli bol keseden savurmamak lazım..
şu an serbest olsa kimse 4 milyon euro net vermez panikle sözleşme imzalamamak lazım..
gönül bağı oluşmuştur artık 6 sene oldu fener bjk veya başka bir avrupa takımı daha çok verince gidecekse yolu açık olsun..
mesela mondragon.. bonservisini alan beşiktaşa gitmemişti hatırlarım hep..
Ne alaka ulan benim yorumumla bu yazdiklarinin??? hakaret etmeden cevap yazamayacakmis yazma ulan zaten karşıt görüşe tahammulun yoksa yazma ne işin var forumda??? Ramazan ramazan iftar cakti insanin moralini bozuyorsun sanane kardesim benim kac maca gittigimden vs sanane?Düşündüm düşündüm de, hakaret etmeden cevap verilebilecek bir mesaja benzemiyor.
''sığır'' GS taraftarı portföyünün başını çekenlerdensiniz.
Dursun gidene kadar Store alışverişi de yapan, ay da yıl da bir stada da giden, gazeteden takım takip eden şu sözde 25 milyonluk GS taraftarının içindekilerden sadece birisin.
Ne alaka ulan benim yorumumla bu yazdiklarinin??? hakaret etmeden cevap yazamayacakmis yazma ulan zaten karşıt görüşe tahammulun yoksa yazma ne işin var forumda??? Ramazan ramazan iftar cakti insanin moralini bozuyorsun sanane kardesim benim kac maca gittigimden vs sanane?
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi