#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yediğimiz golde takım kadar o da suçlu, baktın bizimkiler uyuyor sen uyuma bari çık al şu topları yada yumrukla falan bişeyler yap, boz rakibi. altıpasda dokunulmazlığın var kaleci olarak

alternatifi yaratacak olan ben miyim bro? ligin en iyi kalecisi sacmalıgından vazgecin artık.. hep aynı golleri korkaklıgı yuzunden yiyoruz

1 tane yan top golü yerken 3-4 tane net top çıkarıyor diyorum bende. taffarel / mondragon / muslera yaklasık 20 senemiz bu 3 lüye emanetti. aradaki çöp listesini gözden geçirmeni isterim.
değerini bilmek lazım elimizdeki iyi oyuncuların. kusursuz olsa bizde tutarlar mı zaten bu adamı? kusuruyla sevin değecek kişileri ;) muslera o değerlerden.

bjk dahil herhangi bi büyük takıma ver muslera'yı, bayram diye kutlarlar o günü.

yav birader, cıkılacak top vardır
cıkılmayacak top vardır
bunun ayrımını yapamayan kalecinin bizde işi ne?
hep aynı haltı yiyor
cok rahat alabilcegi ya da uzaklastırabilcegi toplarda iki adım öne gidip sonra geri geliyor
ve mal gibi yiyoruz golü
topa cıkıp yese daha az sinirlenirim
defans desen mal gibi uyumuş korner direğine yaklaşan adam yok..
ama bu topa cıksa 2 puanı kaybetmicez
zor bisey deil ki su toplara cıkıp vurmak
Tekrar ediyorum, ac pozisyonu tekrar tekrar izle.
Adam kendisi dahil takimin uyugunu ilk fark eden kisi.
Cikmak icin hareketleniyor ama gec kaldigini fark ediyor ve vazgeciyor.
Hatasiz degil ama farz edelim gec kalmasina ragmen ciksaydi ve topu iskalasaydi, ve etoonun kafa vurusu köseden degilde ortadan kaleye girseydi ne olacakti?
Muslera yine hatali olacakti, cünkü öyle bir durumda kalesinde kalmis olsaydi golü yemeyecekti.
Sen diyorsunki yan top özürlüsü, arkadas dünyanin en iyi kalecisi Neuer hic mi yan toptan gol yemiyor.

Velev ki dün hatalı gol yedi ne olmuş? Adam bazen o kadar büyük işleri o kadar basit yapıyor ki sizin egonuzu kaldırıp saçma sapan argümanlarla kendisini eleştirme fırsatı veriyor.

Muslera gibi kalecin var hala yüz kızarması gereken üslupla eleştiri.

Çekemeyen anten taksın

Hatasiz degil ama farz edelim gec kalmasina ragmen ciksaydi ve topu iskalasaydi, ve etoonun kafa vurusu köseden degilde ortadan kaleye girseydi ne olacakti?
Muslera yine hatali olacakti, cünkü öyle bir durumda kalesinde kalmis olsaydi golü yemeyecekti.
Sen diyorsunki yan top özürlüsü, arkadas dünyanin en iyi kalecisi Neuer hic mi yan toptan gol yemiyor.

gec niye kalsın ki?
top süzülerek geliyor

Ya birak sunu. Laftan falan anladigi yok derdi forumu karistirmak.

yediğimiz golde takım kadar o da suçlu, baktın bizimkiler uyuyor sen uyuma bari çık al şu topları yada yumrukla falan bişeyler yap, boz rakibi. altıpasda dokunulmazlığın var kaleci olarak

bunu söylemeye calısıoruz da her nedense musleranın bir dokunulmazlığı varmış gibi cıldıranlar oluyor

gec niye kalsın ki?
top süzülerek geliyor
Daha neler ne süzülerek gelmesi yahu.
Sen gercekten elestirmek icin abartiyorsun.
Adamin ortasi musleranin ne kadar üzerinden geciyor.
Musleranin o topu almasinin tek bir imkani var, topun gittigi yere dogru kosmak ama artik onuda yapamazdi cünkü Muslerada gec fark etti olayi.
Yani cikma niyetinden vazgecmeyip devam etseydi yüksek ihtimalle topu iskalayacakti.
Bu seferde top ortadan kaleye girse yine elestiri olacakti.
Muslerada golde hatali, tüm takim gibi ama hatalar zincirinde son sirada gelir.
Sol tarafin adamlari uyumayip rakibe bassalar zaten o orta o kadar seker gibi gelmeyecek etooya.
Yada Mariano oyunu birakmayip en azindan etooyu bozsa etoo o kadar kolay kafa vuramayacak.
Evet golde Muslera elestirilir ama gelip hata zincirinin en sonunda ki adami gönderelim demek biraz agar olmus.
Peki kornerden önceki veya ilk yarida yine defansin uyudugu pozisyonda topu cikaran kimdi?
Koy bakalim o ilk yaridaki pozisyonda kaleye iki Volkani, yada Onuru, yada Harunu, hangisi cikarabiliyor o topu?

Son düzenleme:
Yan top zaafiyeti var diyoruz da volkana fabriye bakıyorum saçma sapan goller yiyorlar.. Musleranın zaten yan top işi de iyi olsa 35ine kadar atletico-arsenal -liverpool gibi takımlarda oynardı..

Daha neler ne süzülerek gelmesi yahu.
Sen gercekten elestirmek icin abartiyorsun.
Adamin ortasi musleranin ne kadar üzerinden geciyor.
Musleranin o topu almasinin tek bir imkani var, topun gittigi yere dogru kosmak ama artik onuda yapamazdi cünkü Muslerada gec fark etti olayi.
Yani cikma niyetinden vazgecmeyip devam etseydi yüksek ihtimalle topu iskalayacakti.
Bu seferde top ortadan kaleye girse yine elestiri olacakti.
Muslerada golde hatali, tüm takim gibi ama hatalar zincirinde son sirada gelir.
Sol tarafin adamlari uyumayip rakibe bassalar zaten o orta o kadar seker gibi gelmeyecek etooya.
Yada Mariano oyunu birakmayip en azindan etooyu bozsa etoo o kadar kolay kafa vuramayacak.

geç niye fark ediyor?
aklı nerede?

1 tane yan top golü yerken 3-4 tane net top çıkarıyor diyorum bende. taffarel / mondragon / muslera yaklasık 20 senemiz bu 3 lüye emanetti. aradaki çöp listesini gözden geçirmeni isterim.
değerini bilmek lazım elimizdeki iyi oyuncuların. kusursuz olsa bizde tutarlar mı zaten bu adamı? kusuruyla sevin değecek kişileri ;) muslera o değerlerden.

bjk dahil herhangi bi büyük takıma ver muslera'yı, bayram diye kutlarlar o günü.

net top cıkarıyor dediklerinin cogu cepheden kolay sutlar
cok azı karsı karsıyadır belki
o topları cıkarmak icin muthis bir kaleci olmaya gerek yok

bunu söylemeye calısıoruz da her nedense musleranın bir dokunulmazlığı varmış gibi cıldıranlar oluyor

alakası yok cağlar, oluşan tepki söyleme tarzınla alakalı. "herkes kadar muslera'nın da hatası var" demek yerine "yan top zaafı olan bu adamı satalım bu yediği kaçıncı gol" demek farklı.
sen ikincisini yazınca adamın bunca yaptıklarını çöpe atmıs, tek maçlık adamı yerin dibine sokmuş gözüküyorsun. tepki de çok normal yani, bunu bilerek yapıyor olmalısın ki hiç tavsiye etmem. kaç senelik üyesin üyelerle boşa kırgınlık yaşarsın, tepki ve tavır oluşturursun.

net top cıkarıyor dediklerinin cogu cepheden kolay sutlar
cok azı karsı karsıyadır belki
o topları cıkarmak icin muthis bir kaleci olmaya gerek yok
Yani ilk yarida cikardigi top kolay toptu.
Tamam, baska herhangi bir yorumum olmayacak, tesekkürler.
Ha su kadarini söyleyelim, bir sezon kalecilik yaptim Amatörde, bir kaleci icin yerden gelen sutlar en zorlaridir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt