Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
kova her zamanda kovaydi.
2 ci maci veren tudor bunla maci almak zaten imkansizdi.
2 ci maci veren tudor bunla maci almak zaten imkansizdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir şeyi savunduğum yok lafı neresinden anlıyorsunuz? Daha özeti seyredemedim golleri görmedim bile. Belli ki kötü bir gol yemiş. İyi o halde cezasını çeksin. Hocanız 3 hafta takımdan kessin bana ne? Gerçi 3 haftası var mı bilemem.Yediği golün savunması bumu
Takimin gardı düştü 1 0 dan önce net pozisyonu birtane var bjk nin
Muslera başlığı muslera tartışılıyorBir şeyi savunduğum yok lafı neresinden anlıyorsunuz? Daha özeti seyredemedim golleri görmedim bile. Belli ki kötü bir gol yemiş. İyi o halde cezasını çeksin. Hocanız 3 hafta takımdan kessin bana ne? Gerçi 3 haftası var mı bilemem.
Lakin Galatasaray gibi bir takım 1 gol yedi diye nasıl darmadağın oluyor bunu bana bir anlatın? Normalde rakibi abluka altına alıp beraberlik golü araması gereken takım 1-0 iken dahi nasıl kontra atak oynar bunu bana bir anlatın? Takımın gardı düşmüş müşYa sen koskoca Galatasaray'a Anadolu takımı gardı aldırırsan olacağı o ne bekliyorsunuz? Sen Anadolu takımı gibi rakibi geride karşılayıp 3. bölgede bu kadar top oynamasına göz yumarsan elbet biri hata yapacak, eninde sonunda o gard düşecek belli. Bu maçta Muslera olur gelecek maçta Maicon olur öbür maç Mariano olur ama bu kafa yapısı ile büyük bir maç kazanmak mümkün değildir. Galatasaray takımı, büyük takım oynayamadan büyük maç kazanamaz.
Bunla neden 3.5m dan 3 yıllık imzaladık. Carrasco da 500 bine yaptıklarını yapar muslera nın.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yediği golün savunması bumu
Takimin gardı düştü 1 0 dan önce net pozisyonu birtane var bjk nin
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kırılgan yapının sucu hoca lakinBüyük takimsan, 1-0 dan sonra hunharca dayak yiyip K.o. olmayacaksin.
Arsenal-Manutd oynamis bugün
De Marke Sports sur Twitter : "MS | Arsenal 1-3 Manchester United
Topla oynama: %75-%25
Başarılı pas: 558-145
Toplam şut: 33-8
İsabetli şut: 15-4"
Manutd yumruklar yemis, sonunda k.o. yapmis gördügün gibi. Siliklenip gol arayacaksin atacaksin. 1-0dan sonra Nando seni halen maca ortak etmis.
Muslera tartışılmıyor, mağlubiyetin tek sorumlusu olarak Muslera gösterilmeye çalışılıyor.Muslera başlığı muslera tartışılıyor
Muslera tek sorumlusu denen oldu mu bilmiyorum fakat oyle degil. FAKAT oynadigi futbol futbol degil gercegi var. Savunun siz hala bunu ama top 50 discount kalecisinden baska bisey olmaz bundan.Muslera tartışılmıyor, mağlubiyetin tek sorumlusu olarak Muslera gösterilmeye çalışılıyor.
Ayrıca konularda sanki sadece o konu içinde kalan bir üye profili çiziyormuş gibi yazıp başkalarına ders vermeye çalışmayın. Güldürmeyin allasen.
Kırılgan yapının sucu hoca lakin
Bu klasta bu gol yenmez adamı yerler
Bütün yan topları izledi yine
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi