#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kova her zamanda kovaydi.
2 ci maci veren tudor bunla maci almak zaten imkansizdi.

Yediği golün savunması bumu
Takimin gardı düştü 1 0 dan önce net pozisyonu birtane var bjk nin
Bir şeyi savunduğum yok lafı neresinden anlıyorsunuz? Daha özeti seyredemedim golleri görmedim bile. Belli ki kötü bir gol yemiş. İyi o halde cezasını çeksin. Hocanız 3 hafta takımdan kessin bana ne? Gerçi 3 haftası var mı bilemem.

Lakin Galatasaray gibi bir takım 1 gol yedi diye nasıl darmadağın oluyor bunu bana bir anlatın? Normalde rakibi abluka altına alıp beraberlik golü araması gereken takım 1-0 iken dahi nasıl kontra atak oynar bunu bana bir anlatın? Takımın gardı düşmüş müş :) Ya sen koskoca Galatasaray'a Anadolu takımı gardı aldırırsan olacağı o ne bekliyorsunuz? Sen Anadolu takımı gibi rakibi geride karşılayıp 3. bölgede bu kadar top oynamasına göz yumarsan elbet biri hata yapacak, eninde sonunda o gard düşecek belli. Bu maçta Muslera olur gelecek maçta Maicon olur öbür maç Mariano olur ama bu kafa yapısı ile büyük bir maç kazanmak mümkün değildir. Galatasaray takımı, büyük takım gibi oynayamadan büyük maç kazanamaz.

Son düzenleme:
Bir şeyi savunduğum yok lafı neresinden anlıyorsunuz? Daha özeti seyredemedim golleri görmedim bile. Belli ki kötü bir gol yemiş. İyi o halde cezasını çeksin. Hocanız 3 hafta takımdan kessin bana ne? Gerçi 3 haftası var mı bilemem.

Lakin Galatasaray gibi bir takım 1 gol yedi diye nasıl darmadağın oluyor bunu bana bir anlatın? Normalde rakibi abluka altına alıp beraberlik golü araması gereken takım 1-0 iken dahi nasıl kontra atak oynar bunu bana bir anlatın? Takımın gardı düşmüş müş :) Ya sen koskoca Galatasaray'a Anadolu takımı gardı aldırırsan olacağı o ne bekliyorsunuz? Sen Anadolu takımı gibi rakibi geride karşılayıp 3. bölgede bu kadar top oynamasına göz yumarsan elbet biri hata yapacak, eninde sonunda o gard düşecek belli. Bu maçta Muslera olur gelecek maçta Maicon olur öbür maç Mariano olur ama bu kafa yapısı ile büyük bir maç kazanmak mümkün değildir. Galatasaray takımı, büyük takım oynayamadan büyük maç kazanamaz.
Muslera başlığı muslera tartışılıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunla neden 3.5m dan 3 yıllık imzaladık. Carrasco da 500 bine yaptıklarını yapar muslera nın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

500 binlik İrfan Can, çılgıncasına savunduğun Belhanda'nın yaptıklarından daha iyisini yapabiliyorken bizim ona 10 milyon bonservis, 3.5 yıllık vermemizi açıklarsan bu sorunun cevabını da birisi belki verir sana.

4tane net 100% golü kurtardi,
fazlasiyla benim icin hatasini telafi etmistir!
belahandayi yere göge sigdirmayanlar görüyorumki muslerayi 1hatada hemen silebiliyor, bunun adi HAINLIK!!!

Erman Türker renktaşım takımın sorununu, hem de maçı izlemeden, beyan ettiği gibi maçı Forumdan takip ederek yazılanlardan yaptığı çıkarım ile yazmış, üstelik tam isabet, bana bugün verdiği bir cevapta ki gibi Head Shot tarzından ama işte işe yaramaz ki.

Son düzenleme:
Yorumları okuyunca aklıma vakti zamanında Mondragon'un son sezonunda yapılan eleştiriler geliyor. Hatırlayanlar bilir sağlam bombaları oluyordu arada Mondi'nin. Orkun ve Aykut'a genç kaleci (!) diye güvenip satmıştık adamı sonra Leo Franco'lar, Morgan'lar, Zapata'lar ile ömrümüz çürüdü.

Şimdi tabi Muslera eleştirilebilir, kötü bunu bende eleştiriyorum ama yok yedeğe çekilsin, yok gönderilsin vs gibi söylemlerin amacı ne? Neye güveniyorsunuz?

35'inde max 3-4 maçını izlediğiniz Cedric'e mi? Yoksa tarihi boyunca kaleci çıkartmaktan aciz alt yapıya mı? Yoksa sezon başına kadar sayıp, sövdüğünüz ama şuan çok sevdiğiniz büyük başkanınızın daha iyisine alacağına mı?

Son düzenleme:
isteyen kızar isteyen kızmaz neyi tartışıyonuz yav. ben kızmıyorum canı sağolsun. kazandırdığı kupalara şampiyonluklara sayarım olur biter

Yaptığı hata çok büyük.
Ancak sırf bu hata yüzünden kendisini yerden yere vurulması haksız.
Kızılacak üç kişi var:

Dursun Özbek
Tudor
Belhanda

3.5 milyon / sene

ayni yerli cete lideri selcuk , fransada rezerv oyuncu sneijder , araplarin maradonasi belhanda gibi ...

Yediği golün savunması bumu
Takimin gardı düştü 1 0 dan önce net pozisyonu birtane var bjk nin

Büyük takimsan, 1-0 dan sonra hunharca dayak yiyip K.o. olmayacaksin.

Arsenal-Manutd oynamis bugün

De Marke Sports sur Twitter : "MS | Arsenal 1-3 Manchester United

Topla oynama: %75-%25
Başarılı pas: 558-145
Toplam şut: 33-8
İsabetli şut: 15-4"

Manutd yumruklar yemis, sonunda k.o. yapmis gördügün gibi. Siliklenip gol arayacaksin atacaksin. 1-0dan sonra Nando seni halen maca ortak etmis.

Büyük takimsan, 1-0 dan sonra hunharca dayak yiyip K.o. olmayacaksin.

Arsenal-Manutd oynamis bugün

De Marke Sports sur Twitter : "MS | Arsenal 1-3 Manchester United

Topla oynama: %75-%25
Başarılı pas: 558-145
Toplam şut: 33-8
İsabetli şut: 15-4"

Manutd yumruklar yemis, sonunda k.o. yapmis gördügün gibi. Siliklenip gol arayacaksin atacaksin. 1-0dan sonra Nando seni halen maca ortak etmis.
Kırılgan yapının sucu hoca lakin
Bu klasta bu gol yenmez adamı yerler
Bütün yan topları izledi yine

Golde hatalı mı hatalı doğrudur ama o golü yiyecektik belli. Asıl önemli olan Anadolu takımı gibi İstanbul deplasmanında yediğimiz golden sonra dağılmamız.

Muslera başlığı muslera tartışılıyor
Muslera tartışılmıyor, mağlubiyetin tek sorumlusu olarak Muslera gösterilmeye çalışılıyor.

Ayrıca konularda sanki sadece o konu içinde kalan bir üye profili çiziyormuş gibi yazıp başkalarına ders vermeye çalışmayın. Güldürmeyin allasen.

Musleranin iyi bir kaleci olmadigini dusunuyorum. Iyi bir kaleciydi ama artik degil. Iki senedir bence kotu kaleci. Simdi kus deyin, tinerci deyin ne derseniz deyin ben bildigimi gordugumu soylerim.

Rezil herif tek olumlu hareketi yoktum.
2 gol yedirdi.
1ini kendi hatasindan digerinide dolayli yoldan attigi malca toptan yedik.
Aylardir diyoruz rezil oynuyor diye hayal aleminde yasiyor bazi fanboylar.

Muslera tartışılmıyor, mağlubiyetin tek sorumlusu olarak Muslera gösterilmeye çalışılıyor.

Ayrıca konularda sanki sadece o konu içinde kalan bir üye profili çiziyormuş gibi yazıp başkalarına ders vermeye çalışmayın. Güldürmeyin allasen.
Muslera tek sorumlusu denen oldu mu bilmiyorum fakat oyle degil. FAKAT oynadigi futbol futbol degil gercegi var. Savunun siz hala bunu ama top 50 discount kalecisinden baska bisey olmaz bundan.

Kırılgan yapının sucu hoca lakin
Bu klasta bu gol yenmez adamı yerler
Bütün yan topları izledi yine

o golü biz zaten yiyecektik. Birde büyük macta Nandonun sicmasi iyi oldu. Akli basina gelir artik. Kendine gelir, daha cok calisir yeniden. Zaten cok daha konsantre olmustu ondan sonra

bir kaleci nasıl maç kurtarır bu gece de gea'ya bakıp görebilirisiniz.başakşehir maçında da oyun ortada giderken 2 tane golü aptalca yiyip skoru 2-0 a getirdi.yavaş yavaş kaleye gelen her topa melül melül bakan volkan demirel'e evriliyor bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt