#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alakası yok. O ikisi de bitmişti bak şimdi ne haldeler. Sen yerine dolduracaksın. Fernando gayet iyi oynuyor o bölgede. Muslera maaşına buraya koşarak gelecek üst seviye kaleciler var.

Senin bu postun dogru bir karar aldigimi gosteriyor.

Ergen taraftar şimdi de Muslera'dan sıkılmış yeni heyecanlar arıyor. Sneijder'i de gönderdik takımda şu an yıllık ücretleriyle birlikte 20 25 milyonluk bir kazık var.

Muslera çok saf her röportajında taraftarı çok seviyorum, taraftara çok güveniyorum falan diyor. 2 maç daha hata yapsa taraftar kendisinin dehlenmesine alkış tutar haberi yok. Bakıyorum Sneijder mevzusuna benzer şekilde yine aynı kişiler gönderilmesini istiyor.

Saf olan sizsiniz. Taraftarı seviyorum, güveniyorum laflarına inanan sizler. Bu insanlar kaç para kazanıyorlar yıllık ? Sneijder, Muslera ilah mı ? Sneijder'in gönderilmesi köküne kadar doğru bir karardı.

Hayatımda gördüğüm en saçma söz; "Kredisi bizde sonsuz"

Hala ve hala 2014-15 sezonundan örnek vermeler falan. Eee bu adam bu sene neden maaş alıyor o zaman? Koskoca Casillas bile kötü olduğu için kenara çekildi.

Selçuk için de zamanında 2011-12 sezonu örnek veriliyordu. Adam kötü abi kötü. Hem de 1 maç değil 3 senedir kötü. İlk defa yapsa vallahi bende canın sağ olsun derim ama geçen seneden beri yazıyorum linç yememe rağmen.

Saf olan sizsiniz. Taraftarı seviyorum, güveniyorum laflarına inanan sizler. Bu insanlar kaç para kazanıyorlar yıllık ? Sneijder, Muslera ilah mı ? Sneijder'in gönderilmesi köküne kadar doğru bir karardı.

Sneijderinde , melonunda yeri dolmadı nereye doğru karardı takımda karakter koyacak topçu kalmadı sizin gibiler yüzünden

Muslera'nın kredisi sonsuz ama Selçuk ölsün gitsin. Selçuk'un kabahati ne o zaman ? Türk olması mı ?

ee o öyle dedi diye 3 senedir hatalarına göz mü yumalım? Ne demeye getiriyorsun? Sneijder gitsin dedim pişman da değilim. 5M alan birinin 2 sene yatmaya hakkı yoktu. Melo'da doğru zamanda gitti. Sen onların yerini dolduramıyorsan sorun vardır.

Fernando gibi birini alınca gayet iyi doluyor. Ama Bilal Kısa,Donk gibilerle dolmaz tabi. Bu iş bu kadar basit. 4M alan dünyada taş çatlasın 5 kaleci vardır. Bu seviyede oynasın ağzını açmam,daha çok alsın ama el insaf. 3 senedir takır takır içeri alıyor. Sabır,kredi bir yere kadar.

Tüketmeyi en az isteyenlerden biriyim. Muslera hala sevdiğim biri ama hatalara göz yumacak kadar gözümüzü kör etmiyor sevgi. Bazılarını malesef kör ediyor işte.
Yaptığı hatalardan fazla kurtardığı maçlar var ne yapalım? Sanki tek Muslera yüzünden şampiyonluğu veriyoruz.

Sneijder gitti yerine Belhanda geldi şimdi Belhanda'yı satar başkasını alırız. Tam transfer şenliği işte. Pişman olmazsınız tabi. Giren kulübe giriyor.
Al işte yine aynı laflar. He ilah oldu mu?

Kulüpte yönetimsel olarak, teknik ekip, atmosfer vb bir ton problem var ama Muslera'yı günah keçisi ilan edelim çok mantıklı. Geçen sezon Sneijder'i ilan ettiniz sonuç ortada.

Ne günah keçisi ilan edeceğim be. Böyle oynamaya devam ederse, yollayın gitsin. Real Madrid efsanesi Casillas'ı yollamış. Bu adamlar milyon eurolar kazanıyor, karşılığını veremediği taktirde yollanırlar bu kadar basit. Gidip de katkı vermeyen adamın kıçını yalayacak değilim.

Selçuk 3 senedir leş top oynuyor gelmiş karşılaştırma yapıyor şaka gibi

Tartismalar bosuna , sozlesmesini yeniledi , 3 sene boyunca 3,5 alacak , bacak arasindan da yese panter de kesilse alacak

Siz burada duygusal duygusal takılın. Muslera, Sneijder diye yalamaya devam edin adamlar da gelsin 3 atsın, 5 atsın. Beğenmediğin Tosic, Fabri, Cenk Tosun müthiş top oynasın bize karşı.

kimsenin kredisi sonsuz değil

bunu anlayın artık

Yok anasını satayım, bu taraftar anlamaz. Beşiktaş 2 yıl daha şampiyon olsa da, Başakşehir'den daha fazla fark yesek de anlamazlar. Sneijder ne gol attı ama Volkan'a. Muslera Dünya'nın en iyi kalecisi demeye devam ederiz biz.

Yok anasını satayım, bu taraftar anlamaz. Beşiktaş 2 yıl daha şampiyon olsa da, Başakşehir'den daha fazla fark yesek de anlamazlar. Sneijder ne gol attı ama Volkan'a. Muslera Dünya'nın en iyi kalecisi demeye devam ederiz biz.

50 yaşına kadar bizde oynayacaklarını sanıyorlar heralde

Biraz da siz bir şeyler anlasanız.

Üstten üstten konuşuyorlar hala özgüvene bak

Milyon euroları gömüp de sahada karşılığını veremeyen futbolcuları sizin gibi biat ederek savunmak fıtratıma ters, kusura bakma.

Kalecinin iyisi sürekli imkansız topları kurtaran değildir, abuk sabuk golleri yemeyendir.

Eğer bir kaleci basit hatalarla gol yemeye başlarsa, formunu yitirmeye başlamış demektir.

Umuyorum hatası bir kaza olarak kalır.

Kredisi sonsuzmus :asd22:

Boyle seyler sadece bizde var galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt