#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adama yuklenen adam degıldır yenı cocugu olmus uykusuz kalıyor macta uyuyordu 3. golü neredeyse yicekti ama olsun adı yeter musleranın

Ne anlatiyorsun Kenan. Bu Muslera sana guven veriyor mu? Muslera iyi oynuyorda biz kotu oynuyor mu dedik. Ikinci golde o cikisin izahi yok.

Gecen hafta 1, bugun 2.

Önce bir sakin ol. Ben mesajımda zaten Muslerayı elestirdim ve yedeğe çekilmesi gerektiğini söyledim. Senden alıntı yapmamın sebebi kredisi sonsuz sözün, sözün içeriği değil söylenme amacı. Geçen hafta bana kinayeli mesaj yazdığım için verdiğin tepkiye ithafen alıntı yaptım. Bunu kötü niyet ile söylemiyorum, sadece gördüğün gibi bazen böyle bir tutum oluyormuş.

Son düzenleme:
Önce bir sakin ol. Ben mesajımda zaten Muslerayı elestirdim ve yedeğe çekilmesi gerektiğini söyledim. Senden alıntı yapmamın sebebi kredisi sonsuz sözün, sözün içeriği değil söylenme amacı. Geçen hafta bana kinayeli mesaj yazdığım için verdiğin tepkiye ithafen alıntı yaptım.
Kenan kenan cok deıistin kenan

Bugun 3. yedirtmeden rahat etmeyecek gibiydi. Allahtan süre yetmedi. Taffareli tutun getirin. İş muslera da değil taffareldeymiş galiba.

Önce bir sakin ol. Ben mesajımda zaten Muslerayı elestirdim ve yedeğe çekilmesi gerektiğini söyledim. Senden alıntı yapmamın sebebi kredisi sonsuz sözün, sözün içeriği değil söylenme amacı. Geçen hafta bana kinayeli mesaj yazdığım için verdiğin tepkiye ithafen alıntı yaptım. Bunu kötü niyet ile söylemiyorum, sadece gördüğün gibi bazen böyle bir tutum oluyormuş.

Kenan, seninki bazi kisilere laf sokmak, ben ise hic bir oyuncunun kredisi sonsuz degildir demeye getirdim.

Valla oynatsınlar Carrasso abimizi herkes bi rahatlasın bakalım neler olacak.

Kenan, seninki bazi kisilere laf sokmak, ben ise hic bir oyuncunun kredisi sonsuz degildir demeye getirdim.

Yusuf, ilginçtir ki kredisi sonsuz sözünü özellikle bu konuda bir çok renktaşımız dile getirdi. Performansı kötü demek varken, yedeğe çekilmeli demek varken, sadece kredisi nasıl olsa sonsuz cümlesini kullanmak doğru haklısın, bu sözü kullanan üyelere laf sokmak olmuyor.

Son düzenleme:
fazla nazara geldi...o nazar rakiplerin bi tarafına girecek sonunda.

Geçen hafta gitme vakti geldi demiştim biraz da abartarak ama her maç böyle hata yapılmaz.

Bir şekilde kendini toparlaması lazım gerekirse hocayı kovalım.

vallahi yediği aşırtma golü geçiyorum maiconun kendi kalesine attığı golde bile o topu rahatlıkla alması lazım yani son zamanlardaki düşüşü cidden üzüntü verici kalesinde hiç güven vermiyor.

Hoca değişikliğine gidilmeyecekse eğer acilen kaleci antrenörleri değiştirilmeli veya sorunu neyse bulup çözüm getirilmeli. Ben 4 senelik kol gibi sözleşme yaptım bundan sonra yatarım artık diyecek bir adam değil Muslera onu biliyorum. Birkaç hafta dinlendirilmesi faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Bir sıkıntısı var ama çözemedim.

Yakında musleranın kötü oyununu ndiaye ye belhandaya olmadı dursunla tudora falan yıkıcaksınız. Adam çalışmıyor işte boş yapmaya gerek yok. Fomrsuz falan değil. AŞIRI FORMSUZ! Kendini toparlaması şart.

Sag taraf bosken israrla soldaki azize oynadi 2 defa 2sinde de pozisyon verdik
Sektirdigi hatali ciktigi toplari gectim artik
Adam topu oyuna cok kotu sokuyor

Bu adamın formunun neden düştügünü tek ben bılıyorum bu forumda ama bunu yazamam bunu yazarsam magazin malzemesı olur takım daha cok etkılenır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt