- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
Bu adama yuklenen adam degıldır yenı cocugu olmus uykusuz kalıyor macta uyuyordu 3. golü neredeyse yicekti ama olsun adı yeter musleranın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatiyorsun Kenan. Bu Muslera sana guven veriyor mu? Muslera iyi oynuyorda biz kotu oynuyor mu dedik. Ikinci golde o cikisin izahi yok.
Gecen hafta 1, bugun 2.
Kenan kenan cok deıistin kenanÖnce bir sakin ol. Ben mesajımda zaten Muslerayı elestirdim ve yedeğe çekilmesi gerektiğini söyledim. Senden alıntı yapmamın sebebi kredisi sonsuz sözün, sözün içeriği değil söylenme amacı. Geçen hafta bana kinayeli mesaj yazdığım için verdiğin tepkiye ithafen alıntı yaptım.
Kenan kenan cok deıistin kenan
editRecep, bak seni severim ama bugün Musleranın çocuğu üzerinden yazdıkların ayıp, bu yüzden bulaşma bana çünkü o konu sebebi ile sana çok sinirliyim.
Önce bir sakin ol. Ben mesajımda zaten Muslerayı elestirdim ve yedeğe çekilmesi gerektiğini söyledim. Senden alıntı yapmamın sebebi kredisi sonsuz sözün, sözün içeriği değil söylenme amacı. Geçen hafta bana kinayeli mesaj yazdığım için verdiğin tepkiye ithafen alıntı yaptım. Bunu kötü niyet ile söylemiyorum, sadece gördüğün gibi bazen böyle bir tutum oluyormuş.
Kenan, seninki bazi kisilere laf sokmak, ben ise hic bir oyuncunun kredisi sonsuz degildir demeye getirdim.