#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye liginde bir kural vardır 2 gol yiyorsan 3 gol atacaksın, 5 gol yiyorsan 6 gol atacaksın... Şampiyonlar liginde bu hataları yapsa kabul edilemez olur fakat asıl sorun deplasmanlarda gol atamıyoruz mesela Gomis çok kayboluyor bugün Eren girmese belki de maçta gol atamayacaktık. O yüzden sadece bütün sorunu Musleraya yıkmak olmaz geçen kayseri maçını, osmanlı maçında da güzel performanslar sergiledi. Bugün 2 gol yediysek 3 puan alamama sebebimiz 3 gol atamamamız ki atabilecek potansiyelimiz fazlasıyla var. Zamanla formunu daha da yükseltecektir ona final maçlarında ihtiyacımız var bu tarz maçlarda hata yapsa ihale ona kalmaz ama büyük maçları yapmayıp kazandırırsa kendini affettirir

Sen dunyanın en çok para kazanan kalecilerinden biri ol.. Sonra da aptalca goller yee.. Yok aga oyle.. Sene sonunda bu adamla vedalasılmalı artık..

3 sendir diyorum direklere adam alsin diye.
la hicmi akil yok anlamadim.
neyse söyleye söyleye ben biktim !!!!

Şaşirtmadi kacinci oldu sayamiyoruz ne hikmetse hatayi yapan muslera oldugunda defans kurgusu o bu şu vs ile savunmaya geciliyor hemen yav bu adamin 3 te 1i maaşla ayni isi yapan hatta daha iyi yapan tonla kaleci var ligde
Cok birsey istemiyoruz
Genclerdeki hoph
Osmanlidaki karce
Bursadaki harun
Kadar oynayamiyorsan bir zahmet giyme o formayi yeter vefa bir yere kadar.

erman torelli: "UKALANIN KRALI" : Muslera kardeş iyi güzel de top geliyor sana ayak dışınla stop etmeye kalkıyorsun. Dünya futbolunda ayak dışıyla iyi kontrol yapan adam 100 futbolcudan 2 tane falandır. Sen topu ayak içiyle alırsan garanti. Önüne alırsın atarsın. Ayak dışı alırsan bu ukalalıktır. Dün Volkan Demirel hatalı dedik ya bugün yüzde yüz Muslera hatalı. Muslera'yı fazla uçurmuşlar. Ayak içiyle basacaksın. Sen son adamsın ya ayak dışı kontrolü nedir? Ukalalığın kralı.

hakkaten kalenin icinde disla kontrol etmek nerden cikti yaw futsal mi bu muslera !!

yeter be muslera 50 defa dedik bu gevşekliklerini bırak diye. her maç top sana gelince 1 dk yiyorsun zaten topla çok oynamak istiyorsan evinde oyna içimizi şişirdin.

Bu sene şampiyonluk verirsek sebeplerinden biri ve payı hiç az olmayacak. 3 senedir berbat oynuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla eskiden hep kendine gelecek inşallah düzelecek diyordum bir şekilde hep destekliyordum

Ama artık inşallah düzelecek demeye bile yüzüm kalmadı yıllar sonra ilk defa top kalemize her geldiğinde - her korner olduğunda - rakip Muslera 'ya her pres yaptığında korkar oldum ...

Melodan sonra sneijderu yiyen doyumsuz taraftarın son kurbanı. Gidince 5-6 sene bahane ararsiniz yok solbek dersiniz forvet gelip top cikaracak dersiniz falan alistik artik. Kornere niye cikardin topu/kornerden niye gol yedin bravo sizin futbol izleyiciliginize. Cera sahası içinde muslerayla aynı boyda 4 tane adam varken sürekli kafa yemenizi her hava topunu kapdırmamız sorun değil sorun çıkmadın gol yedik.
2013 yılında burak yılmaz bile defansa geldiğinde top çıkarıyor sneijder bile o boyla adam bozmaya çalışıyordu. Herkesin eksikliği var olmasa zaten rüyanızda göremeyeceğiniz adamlar buraya bu yüzden düşüyorlar. Eksik varsa kapatılır. Bu adam mac içinde 10 tane karşı karşıya kurtarıyor yan toptan yiyorsa hocayim diye gecinen her bir birey alan savunması nedir niye yapılır diye bakması öğrenmesi gerekir. Her kornerde senin takımın kafa vurduruyorsa gidip muslerayla suç bulamazsın 1 çıkar 2 çıkar sonra bi bakmışsın top sekmiş adam boş kaleye sallar gerçi sizin için sorun olmaz sallamaya nasıl olsa meraklısınız sonra kime sallayacaksınız değil mi.

Muslera'nin kredisi bana gore Sivasspor macinda o yaptigi sacma sapan hareketle dolmustur. Carrosso'ya sans verip Muslera'ya gule gule deme vakti gelmistir.

Yeter Artik. Icine resmen Volkan ayisi kacmis adamin.

Zincirleme dusunun.

Birincisi nagatomo : kalecinin iskalama , zeminden sekme , baski yeme riski olacak mesafede geri pas a til
maz . Cunku en iyi ihtimalle kaleci ya defanstan birine verir , ya da gelisiguzel orta sahaya veya taca vurur , bir kazanimin olmaz , kornere sukrettik , gol de olabilecek bir geri pasti

ikincisi muslera : kalecilerin birinci gorevi topu kendisi ve kaleden uzaklastirmaktir , pas atmak degildir , o yuzden kontrol esnasinda risk alinmaz , sure kaybedilmez

ucuncusu : defans isleyisi alan mi adam mi uzerine bilmiyorum korner ve yan toplarda ama vuran adami ya donk , ya denayer ya geri gelen gomis , mutlaka marke etmeliler , adam yine vurabilir ama arka diregin dibine plase kafa atamamali

muslera bu topa cikamaz , korner cok iyiydi , bu kornerler elbette hucum icin bir silah , tamamen etkisizlestiremezsin ama muslera kadar ona geri pas verenin de , ve ozellikle savunmanin da hatasi var

konya macinda eray vardi , eraya soylenmeyen kalmadi ama jahovic e kafayi vurduran kimdi ? Linnes in kendi kalesine attigi golde ortayi yaptiran kimdi

daha onceye gideyim , akhisar macinda maicon un kendi kalesine golunde ?

Savunma asiri hata yapiyor , ostersund ilk macinda maicon ikincisinde ahmet turu kaybettirmedi mi ?

musleradaki garip ego bir sebepse takimin genelinde de var sebepler

ayrica hucumsal anlamda bunu kapatabileceksin , biz nice 4-2 samsun , 3-2 karabuk , 4-2 ordu gibi maclar kazandik .

en en azindan mactan 1 puan alabilmelisin bu hatalara ragmen

Takımdaki tümör olmaya başladı bu maddi sıkıntıda paşa kaleci maaşıyla..Büyük takım kalecisi olamayacak anlaşılan elinden gelse topu kimseye atmadan maçı bitirecek ..Bu kadarmı korkar bi kaleci..Ön direk arka direk birer adam koysa en az 5 puan fazla almıştık..Ceza sahası hakimiyeti sıfır. Mental problemleri var herkes yedek kaldı bi bu kalmadı muhtemelen bu olayında etkisi var biraz kenarda beklesin Carasso eminim çok daha fazlasını verir..

oldukça formsuz. eğer duran toplarda adam gibi alan savunması yapmasını beceremiyorsa bu takım. ki bence beceremiyor rekor üstüne rekor kırıyoruz kafa golü yemede. o zaman akıl edip iki direğede kafaya çıkamayacak özelilkte 2 adam koyuver sevgili musleracım

Yillardir bizi kurtaran kaleci iken bu sezon cok ama cok kotu. 2-3 mac tek basina maci verdi... ust duzey kaleci en kotu hali ile 1 maci verir ama en az 10 mac kurtarir.

anlamıyorum taffarel hic demiyormu buna yan toplarda korkma cık almaya calıs tokatla yumrukla diye.

Her oyuncu kötü performans gösterince ölçüler dahilinde eleştirilebilir kimse gelip burada ağlamasın umarım eski günlerine döner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt