#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musleradan tek istegim su kodugumun Duran toplarda beklerden birisini direge koymasi. Her büyük kaleci yapiyor bunu, bunu yapmak kötü bisey degil. Nagatomo ya da Mariano kafa topu mu kazanacak sanki. Dik iste birisini oraya. Tafo ve ya Terim bari görüp desin

Yav hepsini geçtim halı sahada o direkleri boş bırakmaz kaleciler be reis ...

Çok saldı bu sezon 1-2 maç yedeğe çekilip Carrosso ile vazgeçilmez değilsin mesajı verilmesinde faide görüyorum.

Mariano ve Nagatomoyu direklere dikmek çok mantıklı 1 kişi dışarıda dursun 7 kişide içeride savunma yapsın uzaklaştırabilirsek golü yemeyiz zaten

Golde Muslera hatalıydı gibi bişey söylemiyorum kesinlikle

Ama kalemize gelen tek top yine gol oldu :(

her geleni almaya başladın yeter üstat

Allahını seversen yan top gelirse açıl. Açıl ve ye hiçbirşey demicem. Açıl tekme at penaltı yap falan yine demicem fakat gözünü seveyim açılırmış gibi yapıp tam top inerken 3-4 adım geri atma. Sonrada topu izleme. Gözünü seveyim.

kaleye gelen 1 top vardı onuda yine içeri almayı başardı bu sezon baya istikrarlı gidiyor.

Evet bacak arasida yedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok zor bi vuruştu. Golde çok da hatalı olduğunu söylemek zor.

Çok zor bi vuruştu. Golde çok da hatalı olduğunu söylemek zor.
Ekstra katkiya alismisiz alistirmis bizi.
Buyuk takim kalecisi isen ve o kadar da maaş aliyorsan yemeyeceksin kalene gelen ilk topu.
Takimda herkes birseyler icin cabaliyor
Garry hergun 1 basamak cikiyor
Belhanda toparlanmaya cabaliyor hafiften
Feghouli daha derli toplu
Buysa yerinde saymayi birak hergun daha kotuye gidiyor.
Benim tahammulum kalmadi artik.
7 yildir bu takimdasin bir kere liderlik yap.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün yediği golde yapacağı çok fazla bir şey yoktu. Yapması gerektiği gibi ön direğe yakın acıyı kapattı.

Rezildi yine

abv juve
Bak işte bundan bahsediyorum. Yahu kalemize bugün hatırladığım bir şut geldi ve o pozisyonda yapması gerekeni yaptı, ön direğe yakın acıyı kapattı. Kalene tek bir şut gelmiş, karşı karşıya adam elinden geleni yapmış yapılan yorum rezildi.

Bak işte bundan bahsediyorum. Yahu kalemize bugün hatırladığım bir şut geldi ve o pozisyonda yapması gerekeni yaptı, ön direğe yakın acıyı kapatmak. Kalene tek bir şut gelmiş, karşı karşıya adam elinden geleni yapmış yapılan yorum rezildi.
Bende diyorum ilk şut gol kaç maçtır böyle

abv juve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt