#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamda bir kısmetsizlik var bugün 1 pozisyon kurtardı 1 kurtarabilir topu da yedi.. 2.golden bahsediyorum donka çarpması yanılttı ama ona rağmen kurtarmasını bekliyoruz çünkü çok yüksek maaş alınca beklenti büyük oluyor.en çok eleştirenlerden biriyim ama bugünkü yenilgiyi halis mulis ordulu hakeme ve terim hocamıza yazarım

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evlenip çoçuğu olunca futboldan soğudu artık maçlara konsantre olamıyor carrasco artık oynamalı

Konyaspor da Serkan’ı alıp bunu satmalıyız, tek yaptığı iş topu tuttuktan sonra ileriye gidip geri gelmek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aga belhanda kötü oynadığı zaman aldığı maaşını konuşun 1 kere de ya [mesajım bazı trol veletlere]

macı kaybetmemizde hocanın payı ne kadar büyükse bu arkadasın da bir o kadar büyük

1-1 kilitlenmiş oyun belli yani golude bulacağız derken çıkarabileceği bir topu yine aldı içeri. en kötü 1 puan alacaktık.

ne desek boş

Milletin siniri tepesinde zaten bi de bunun saçmalıklarını görüyoruz. He karizmatik tipi için savunuyolar.

Muslerayi körü körüne savunmak için baska hangi sebep var ki renktaş

Hollandaliyi da körü körüne savunuyordunuz

Bunu da körü körüne savunuyorsunuz

Halbise 2 senedir bok gibi

Beni topu 20 sn oyuna sokmayıp beklemesi bitiriyo,defansa pas atıyor yine defans ona dönüyor bu sefer şişiriyor,Maçın 5 dakikası Muslera elinde geçiyo zaten,takımın enerjisini düşürüyor malesef

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carrasso ile sözleşme uzatıp bunu kovalım kaleciler 40a kadar oynayabiliyor nasılsa...

Kesinlikle bunu Muslera veya Donk'u savunmak için yapmıyorum ama 2. golde Muslera & Donk 'un suçundan daha fazla suçlu olan Tolga 'dır bana göre

Rahat pozisyonda kafa vuramadı top ceza sahamızın içinde rakibe bu kadar rahat gidince bir şekilde gol yiyoruz Donk orada hamle yaptı yetişemedi veya Muslera tutamadı tabiki golde bu ikilinin de hatası büyük ama bana göre büyük suç Tolga 'nın resmen Ben Youssef bomboş sanki önünde hiçbir Galatasaray'lı futbolcu yokmuş gibi yükseldi ve topu indirdi ...

DWVzLHZWsAAil9S

Evine dön Muslera!

Muslera'nın eşi: "Neden olmasın? Belki yakında..."

Gidişi üzecek isimlerden.. Güzel hatıralarımız fazlaca bol. Efsane olarak ayrıl ve seni iyi hatırlayalım Nando.. Yerin bende ayrı, keşke böyle olmasaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt