#1 Fernando Muslera

O hareket nedir ya? Kaptan üstelik. Yakıştıramadım, hatta epey üzüldüm.

Normal bir takımda olacak iş mi bu hareket?

Tabi ama prof. futbolcu, belki daha gol buluruz futbol bu, ama 10 kişi bırakmamalıydı
Üzüldüm ben o duruma gelmesine kankam, Nando daha Fair-Play aklımızda yer edindi

Olur böyle şeyler renkdaş. Zidane gibi klas bir adam kariyerini nasıl bitirdi.

Öfke, üzüntü, hayal kırıklığı, sitem, adrenalin…

İnsanız.

Olur böyle şeyler renkdaş. Zidane gibi klas bir adam kariyerini nasıl bitirdi.

Öfke, üzüntü, hayal kırıklığı, sitem, adrenalin…

İnsanız.
Tabi, Nando gitsin, kadro dışı kalsın demiyorum. Bir kaptan olarak on kişi bırakmamalıydı ama oldu artık. Nando efsanedir gözümde, toparlayacak umarım.

Muslera turun gittiğini anladığından bu boku yedi zaten, ne yani muslera atılmasa sen sahada 15 kişi olsan o maç sabaha kadar oynansa bırak çevirmeyi bir gol atabilir miydin var mıydı öyle bir görüntü, adam olanları yediremedi sinirlendi en azından bir tepki gösteriyor bir isyan içerisinde muslera dışında şu mağlubiyete bir kişinin canı yanmış mıdır o kulübe de, keşke koşup gelip bir tekme de bizim okana atsaydı. Yaptığı yanlışolsa herifin içinde belli bir duygu seli yaşanıyor en azından.

Bunu unutmusum sinirden.

Simdi sinirim indi biraz.

Bunun kaptanligi yarin elinden alinmazsa Okan Buruk hocayim falan da demesin. Mac doner donmez ama en az +10 uzatma henuz baslamamisken sen 38 yasinda kaptan olarak boyle oyundan atilirsan bir daha kaptanim diyemezsin.
İlk maç yine 11 oynayacak, dokunulmazlığı olan oyunculardan, Fatih hoca olsa bunu önce Marsa yollardı haftalar boyunca oynatmazdı, hocamızın öyle bir kafa yapısı yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok tepkiliyim
Bi daha böyle şeyler yapma kaptan.

dün 1 sene ömrüm kaldı diyen bir adamın başlığı vardı son dkları öyle takip ettik bizde eleneceğimizi bile bile acı çekerek izledik zamanın dolmasını bekledik
rakip topu bize vermesine rağmen aynı üretkenlikle oynadı.
xg oranımız yüksek gözükse de bence onların kaçanların daha gollüktü

1724828514330.webp

Ilk macta hatalari ile macin icine edip, sonra devre arasi ikinci yariya cikmamak icin sakatlanma. Bu macta daha belki golun arkasindan senin takimin sansa gol atsa, uzun olacak uzatma da bastirma sansin varken, gidip rakibe tekme atip takimi satiyor.

Borc falan olmasa tam sözlesmeyi fesih edilecek macti bence.

Dün golü yiyene kadar iyi maç çıkardı, gol de yenilmeyecek bir gol değil ana golden sonraki yaptığı kepazelikti. 38 yaşında kaptanımızın yaptığı harekete bak. Takribi 15 dk kala çocuk yapmaz bunu.

Minimum 4-5 maç ceza almalı ne kadar amatörce bir hareket yaptığı.40 yaşına gelmişsin ilk defa mı gol yiyosun amacın ne?

Zaten iyi bir ceza alacak buyuk ihtimalle, ligde de kesinlikle yedege cekilmeli. Simdi bizim basimizdaki teknik direktor gider oynatir yine bunu lig maclarinda, sonra Avrupa Liginde kaleye Gunay'i atar hic hazirlamadan.

En az 1 ay boyunca Gunay cikmali maclara. Derbi dahil.

Yaptigi çok ayıp ve saçma bir hareket idi. En az 4-5 maç ceza alır. Sinirlerine hakim olmali idi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten iyi bir ceza alacak buyuk ihtimalle, ligde de kesinlikle yedege cekilmeli. Simdi bizim basimizdaki teknik direktor gider oynatir yine bunu lig maclarinda, sonra Avrupa Liginde kaleye Gunay'i atar hic hazirlamadan.

En az 1 ay boyunca Gunay cikmali maclara. Derbi dahil.
bu yazıya 1 ama eklemek gerek
ama hocanın öyle 1 gücü yok

Geri
Üst Alt