- 12 Haziran 2015
- 36.272
- 31.952
- 2.693
O hareket nedir ya? Kaptan üstelik. Yakıştıramadım, hatta epey üzüldüm.
Normal bir takımda olacak iş mi bu hareket?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normal olabilir o adrenalin sinir insana her şeye yaptırabilirO hareket nedir ya? Kaptan üstelik. Yakıştıramadım, hatta epey üzüldüm.
Tabi ama prof. futbolcu, belki daha gol buluruz futbol bu, ama 10 kişi bırakmamalıydınormal olabilir o adrenalin sinir insana her şeye yaptırabilir
Tabi ama prof. futbolcu, belki daha gol buluruz futbol bu, ama 10 kişi bırakmamalıydı
Üzüldüm ben o duruma gelmesine kankam, Nando daha Fair-Play aklımızda yer edindi
Tabi, Nando gitsin, kadro dışı kalsın demiyorum. Bir kaptan olarak on kişi bırakmamalıydı ama oldu artık. Nando efsanedir gözümde, toparlayacak umarım.Olur böyle şeyler renkdaş. Zidane gibi klas bir adam kariyerini nasıl bitirdi.
Öfke, üzüntü, hayal kırıklığı, sitem, adrenalin…
İnsanız.
İlk maç yine 11 oynayacak, dokunulmazlığı olan oyunculardan, Fatih hoca olsa bunu önce Marsa yollardı haftalar boyunca oynatmazdı, hocamızın öyle bir kafa yapısı yok.Bunu unutmusum sinirden.
Simdi sinirim indi biraz.
Bunun kaptanligi yarin elinden alinmazsa Okan Buruk hocayim falan da demesin. Mac doner donmez ama en az +10 uzatma henuz baslamamisken sen 38 yasinda kaptan olarak boyle oyundan atilirsan bir daha kaptanim diyemezsin.
dün 1 sene ömrüm kaldı diyen bir adamın başlığı vardı son dkları öyle takip ettik bizde eleneceğimizi bile bile acı çekerek izledik zamanın dolmasını bekledikÖğrenilmiş çaresizlikti bu resmen.
maçın dönmeyeceğini ilk muslera farketti
rakip topu bize vermesine rağmen aynı üretkenlikle oynadı.dün 1 sene ömrüm kaldı diyen bir adamın başlığı vardı son dkları öyle takip ettik bizde eleneceğimizi bile bile acı çekerek izledik zamanın dolmasını bekledik
bu yazıya 1 ama eklemek gerekZaten iyi bir ceza alacak buyuk ihtimalle, ligde de kesinlikle yedege cekilmeli. Simdi bizim basimizdaki teknik direktor gider oynatir yine bunu lig maclarinda, sonra Avrupa Liginde kaleye Gunay'i atar hic hazirlamadan.
En az 1 ay boyunca Gunay cikmali maclara. Derbi dahil.