#1 Fernando Muslera

Bu taraftar fazla şımardı cidden. Dün maç içinde de homurdanmalar vardı. Yok 2.5 milyon alıyormuşta adam gibi oynayacakmış. Git sen o seviye ol o paraları al dangalak.

Cidden fazla şımardılar renktaş geçen birini gördüm her topçunun hakettiğinden fazla kazanabileceğini düşünüyor. Sanki bu kulübün parasını kendi veriyor dangalak.

Cidden fazla şımardılar renktaş geçen birini gördüm her topçunun hakettiğinden fazla kazanabileceğini düşünüyor. Sanki bu kulübün parasını kendi veriyor dangalak.
Yönetimin hakettiğini ya da fazlasını vermesiyle benim bir yetkim yok. Ancak bu kadar para alıyorsun sen her şeyi en iyi yaparsın robot olacaksın gibi bir beklentiniz var. Buraya üye olduğun tarihten itibaren en az 2-3 şampiyonluğunda başrol bu adamdı. Boşver size laf anlatılmaz.

Şu adama yapılanlar NAMUSSUZLUKDUR!!!!

Tamam eski halinde değil ama Musleraya küfür eden her şahısn babası meçhuldur!!!!

Kötü bir hoca yüzünden yaşananlara bak!

Evet bana soracaksın. Günay zekatini versinmiş falan filan yapma ya. Günay kaleye geçince de Günay'ı yersiniz ama. Size yemeye oyuncu çok nasılsa. Önüne gelene hakaret et geç ne güzel dünya değil mi?
Zamanında Sinan bolat oynasın diye bagiranlar ilk sinan'a sövenler olmuştu 😂

Son golde %20 payı varsa vardır. %80'i stoperleri içeriye yollayıp geriye dönenlerin. hemen hemen her maç kornerlerden kontra yiyoruz bunun sorumlusu da mı muslera ?

Bende kredisi asla bitmeyecek tek futbolcu. Hatalı gol yedirse de kızmam, saçma işler yapsa da kızmam. Kendisi bir Galatasaray efsanesidir.

Abartmaya gerek yok. Ayak tekniğine bende kızıyorum ama oyun kurulumuna dahil etmesinler bu bizim elimizde olan bişey.

Geçen derbide iyiydi. Hele ki bu yönetim varken giderse yerine giderler sosyal medyadaki ergenlerin sözüyle İnaki Pena alırlar her maç Muslera diye ağlarız

Yav sen nasil taraftarsin. Senin 2 tane şampiyonluğunda direk bu herifin etkisi var. Sadece bireysel olarak alinan şampiyonluk etkisi diyorum. 7 tane şampiyonluk yaşamış 500den fazla maça çıkmış bir adam bu. Sevinme la o zaman muslera kurtardiginda falan. Her yediğinde gel söv. Kurtardiginda övme fena olur
Hocam bunlar a normal cümle ile bir şeyleri belirtmen zor. Azmine saygı duyuyorum

Bu adama küfür eden Galatasaraylı olamaz. Elbette maç içinde kızgınlıkla söven, homurdanan elbette olur. Ama 2.5 milyon para alıyor adam gibi oynayacak adam Galatasaraylı falan değildir. Bu adam 14 yıl kaleni korudu, zaman zaman kötü goller de yedi ama 14 sezonun hiçbirinde “Bu sezon genelinde kötüydü” dedirtmedi. Gidince mumla ararsınız, o zaman göreceğim bu şımarık tavırları, yerine alacakları kaleci Muslera’dan az kazanacak sanki. Vereceğin bonservis de cabası ve Muslera kadar performans verebilirse dua et. Livakovic’i görüyoruz, nasıl seri şekilde her geleni aldığını çoğu maçta.

Eğitilmezsiniz.

Bu adama küfür eden Galatasaraylı olamaz. Elbette maç içinde kızgınlıkla söven, homurdanan elbette olur. Ama 2.5 milyon para alıyor adam gibi oynayacak adam Galatasaraylı falan değildir. Bu adam 14 yıl kaleni korudu, zaman zaman kötü goller de yedi ama 14 sezonun hiçbirinde “Bu sezon genelinde kötüydü” dedirtmedi. Gidince mumla ararsınız, o zaman göreceğim bu şımarık tavırları, yerine alacakları kaleci Muslera’dan az kazanacak sanki. Vereceğin bonservis de cabası ve Muslera kadar performans verebilirse dua et. Livakovic’i görüyoruz, nasıl seri şekilde her geleni aldığını çoğu maçta.

Eğitilmezsiniz.
Son kelime.asil problemimiz..

Dün yenilmemizde 3. Faktör kendisidir

özür mesajı atmadan bu takımda 1 dk durmaması gereken adam bide sitem msjı atabiliyor

kupalarınıda al git

tapatalk_866371819_600x253.webp

triplerinin nedeni ekonomik zorluklarda yabancı oyuncuların üstündeki etkisidir diye tahmin ediyorum. ben olmasam siz beğenmediğiniz yabancıları da oynatamazsınız diye biraz bel altı vuruyo heralde. gerçi dünkü maçtan sonra muslera'yı eleştirenler de çok farklısını yapmıyo ya.

hoca maç primi yazılsın diye büyük ihtimal ciddi sakatlık harici oyuna almayı aklından bile geçirmeyeeceği torreira ve davinson'u bile kulübeye alıp yusuf'u tribüne çıkartıyo maçta. şu ortamda gereğinden fazla avrupai düşünüyoz bence muslera ve tripleri hususunda da.

Geri
Üst Alt