#1 Fernando Muslera

10 küsür yıldır burada olması kendisini çok Türkleşti. Anksiyete krizleri geçiriyor oyun içindeki stresli anlarda.

10 sene önce gitse arkasından ağlanacak bir kaleciydi bence, ama bugun musleradan ayrılmak inanılmaz zayıflatmaz bizi.Zaten yiyeceği golleri yiyiyor, arada sırada da kurtarış yapıyor.

Geçen seneki Muslera değil artık yaşının etkilerini hissetmeye başlamış bence. Sezon sonu iyi vedalaşalım para olsa devre arası bile olabilirdi ama devre arası için bütçe başka noktalara lazım.

Sene sonu güzelce vedalasiriz emekleri yürüyen gs liligi ödüllendirmeli. Kalede olmasi her zaman güven veriyor .

"mourinhou'ya tepkisinde entelektüel anlamda diyalektiği sağlam yerden kurduğunu gördüğümüz futbolcu..

diyor ki ben burada 14 yıl türk futbolu için emek verdim.. senin 4 ay önce gelip aşağılama hakkın olamaz. sen ne verdin de neyi aşağılıyorsun.. az alkmar önünde oynatabildiğin futbol ortada..

kültür seviyesi düşük olanlar pek fark etmedi sanırım ama bu resmen füze atmak olmuş.."

"mourinhou'ya tepkisinde entelektüel anlamda diyalektiği sağlam yerden kurduğunu gördüğümüz futbolcu..

diyor ki ben burada 14 yıl türk futbolu için emek verdim.. senin 4 ay önce gelip aşağılama hakkın olamaz. sen ne verdin de neyi aşağılıyorsun.. az alkmar önünde oynatabildiğin futbol ortada..

kültür seviyesi düşük olanlar pek fark etmedi sanırım ama bu resmen füze atmak olmuş.."
muslera'yı sana yedirtmeyeceğiz

Geri
Üst Alt