#1 Fernando Muslera

Kornerden gelen golde topu alabilirdi, yarmolenko ya gelen top uzaydan geldi net alabilirdi veya uzaklaştırabilirdi. Muslera sen ne yaşıyon abi yeter artık ulan. Bi top çıkar lan artık yeter. Jankat tan ne artın var ya şuan. Neyin tribindesin abi hayrına mı oynuyorsun. Dünyanın parasını alıyorsun lan. Ya oyna ya defol git yeter ya artık.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam kendini zorla oynatmıyor ya transfer t'si yok takımda günay oynasa yine eleştiri olur kaleci alınması lazım zaten

katılıyorum net transfer lazım lakin ve okan hoca kesmediği içinde orada onun hatası var ayrıca muslera da çok kötü durumda ama ilk ıslıkta bitti diyecekse 1 yıldır ıslıklamayan adamlar zaten bitti der. kaç tane mesajım var bu konuda millet söverken destek verdiğim ama cidden çok kötü durumda

Neyine atarlanıyorsun birader? Sözleşme yenilerken indirime bile gitmezsin performans deyince her şey ortada...

Efsane olduğuna şüphe yok hakaret de haketmiyorsun fakat olmuyor daha zorlamanın anlamı yok.Hem bizle aranı açacaksın senin açından olumsuz hem biz sayende ligi bile vereceğiz.Sınır olmasa kalsın takımı şenlendirir diyeceğim de sınır da var.Olmuyor bazen bunları kendin görüp bırakman lazım eğer çok seviyorsan kulübü de

Abicim adam gitmek için fırsat kolluyor işte, niye anlamıyoruz?
Düzelecek adam çıkar bugün kötüydüm toparlayacağım ben bu takımın kaptanıyım der.

Hemen Galatasaray senin için bitmişse, senin burada işin yok.

Özür filan dileyin taraftar olarak üzülmüştür

belki lütfedip kaleye gecer sonraki mac

İnşallah ısrar eder gitmek için ve bir şekilde anlaşılır gider. 1 kontenjan açılır 1 yabancı alabiliriz. Günay geçse ve rezalet oynasa bile değişecek bir şey olmayacak çünkü haftalardır kurtardığın pozisyon yok.

kiewli önünde duruyor engellemek için o da buyur abi beni engelle diyip kazık gibi dikiliyor altıpasa çıkmıyor ve golü yiyoruz. İlk golü konuşmaya gerek yok. Acil bu gece yollanmazsa jübilesiz şekilde hemde yazıklar olsun.
6 pasa çıkmayıp yediği on gol var bu sezon. Normal gol kalecinin suçu yok ne yapsın diye savunuldu hepsi

dursun özbek açıkladı yahu daha birkaç ay olmadı, yazdık,

adam ülkesinde kulüp almış onunla yatıp kalkıyor dedi,

hala bu adamı oynatıyor Okan hoca, kafa burada değil, kafa kalecilikte değil, ülkesinde,

günay a yazık
Doğru mu reis link var mi acayip olay yaw

Topa değse dahi gol oluyor bütün toplar. Parmakları nasıl bunun hiç mi guc yok

Tribe girmesini anlamıyorum. Zaten bu kulübün ve takımın en büyük değeri sensin. Doğru veya yanlış taraftar bir tasarrufta bulunmuş duygusal bir tepki göstermiş olabilir. Bu insanlar maaşlarından, emeğinden artırıp maça geliyor. Kimse senede 3-4 mio euro kazanmıyor. Herkes nasıl sabrediyorsa senin de anlayış gösterip sabretmen lazım tepkilere karşı.

Bitti oynamıyorum diyerek mızıkçılık yapamazsın. Bu işler etki tepki meselesidir.

Gemileri yakmanın lüzumu yok. Biz nasıl Galatasaray'ı sevmekten vazgeçmiyorsak sen de bitti tribine giremezsin kardeşim.

Kimse Galatasaray'ın önüne geçemez. Yakışmadı kaptan. Sen zaten unutulmaz oldun ve tarihe geçtin. Seni kimse silemez.

Top bile dikemiyor. Ne diyim ne diyiiim. Deliriyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilal bayazit veya erce kardeşlerden birini alıp yabancı hakkını başka yere kullanalım günay ile rekabete girer gelenler hak eden oynar. Şu andan daha kötü durumda olmayız.

Geri
Üst Alt