1. GSC Bayramvision Şarkı Yarışması | Konsept Türkçe 70' ler | Şampiyon Doğan Gündoğdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
80ler hatta 90lar yarismasi cok acayip olur bence. 90lar da o kadar manyak sarkilar var ki, isin icinden cikamayiz oylamalarda puan verirken gercekten :asd:

90'larda şarkı seçerken bile kafayı yerim. Bizim dönemimiz ne de olsa. :D Tüm şarkıları biliyorumdur muhtemelen.

90'larda şarkı seçerken bile kafayı yerim. Bizim dönemimiz ne de olsa. :D Tüm şarkıları biliyorumdur muhtemelen.

Yerli sarkilarin zirve yaptigi dönemdir bana kalirsa 90li yillar. Benim de cok büyük bir repertuarim var o konuda, bende hemen hemen bütün sarkilari tanidigimi düsünüyorum :asd:

Sarki secimi gercekten cok zor olur. Ama o yarismada cok keyifli gecer :encouragement:

Arda Ağabey Spoiler versen mi acaba :asd22:

Yerli sarkilarin zirve yaptigi dönemdir bana kalirsa 90li yillar. Benim de cok büyük bir repertuarim var o konuda, bende hemen hemen bütün sarkilari tanidigimi düsünüyorum :asd:

Sarki secimi gercekten cok zor olur. Ama o yarismada cok keyifli gecer :encouragement:

Müzikal kalite açısından 90' lı yılların Türkçe şarkıları gerçekten çok iyi ama nostalji tadını alamıyorum ben onlarda.

@B. Arda Aycan abi bu konsept iyi oldu 1 saattir kulaklarımızın pası gitti resmen, favorim çocukluğumun geçtiği 90 yıllar olsada 70ler,80ler ve 90lar türkçe müzik konusunda zirve yapmıştır. Şimdi peş peşe dünleyince insanı alıp götürüyör hayal dünyasında. zaten çoğu şarkı bir filmi anımsatıyor hemen kişiler geliyor akla.

Bundan sonra da 80ler 90lar diye yarışmalar devam eder umarım

Kısa bir süre içersinde puanları yolluyorum.

90'lı yıllar dedin mi katılacağım şarkı son derece nettir kardeşim :) Hatta Türk Pop Müzik tarihinin zirvesidir bana göre :asd:

90lar olursa bi etiket atmay unutmayiniz :D

★★★★

90'lı yıllar dedin mi katılacağım şarkı son derece nettir kardeşim :) Hatta Türk Pop Müzik tarihinin zirvesidir bana göre :asd:

Abi benim herhalde gercekten 2 gün falan düsünmem lazim hangi sarki ile katilacagima. Cok genis bir database'im var bu konuda :asd: :asd:

Puanlam işlemi çok zor geçiyor

Abi benim herhalde gercekten 2 gün falan düsünmem lazim hangi sarki ile katilacagima. Cok genis bir database'im var bu konuda :asd: :asd:
Benim de var kardeşim hatta 90's Turkish Pop diye mp3 klasörüm var kaç GB'dir bilmiyorum :D Gerçekten 90'ların sanatsal anlamda değeri çok yüksek midir bilemem ama şarkıların samimiyeti ve güzelliği on numaradır ve çok fazla güzel şarkı barındırır. Belki de çocukluk dönemlerimize denk geliyor olması bu kadar anlamlı kılıyor bilmiyorum belki de gerçekte bu kadar güzel şarkılar değillerdir :) Lakin dediğim gibi herşeye rağmen o sıralamanın zirvesinde bir şarkı vardır benim için ve özeldir :asd22:

90's olursa bende seçim yapmakta zorlanırım.

GT-I9300 Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt