- 26 Eylül 2012
- 122.040
- 72.569
- 5.068
80'ler yapmamız lazım bundan sonra.![]()
80ler hatta 90lar yarismasi cok acayip olur bence. 90lar da o kadar manyak sarkilar var ki, isin icinden cikamayiz oylamalarda puan verirken gercekten

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
80'ler yapmamız lazım bundan sonra.![]()

80ler hatta 90lar yarismasi cok acayip olur bence. 90lar da o kadar manyak sarkilar var ki, isin icinden cikamayiz oylamalarda puan verirken gercekten![]()
Güzel şarkılarım var 80'lerden ya.![]()
90'larda şarkı seçerken bile kafayı yerim. Bizim dönemimiz ne de olsa.Tüm şarkıları biliyorumdur muhtemelen.

Yerli sarkilarin zirve yaptigi dönemdir bana kalirsa 90li yillar. Benim de cok büyük bir repertuarim var o konuda, bende hemen hemen bütün sarkilari tanidigimi düsünüyorum
Sarki secimi gercekten cok zor olur. Ama o yarismada cok keyifli gecer :encouragement:
Arda Ağabey Spoiler versen mi acaba :asd22:
Ok
Sonuncunun 21 puanı var![]()
Müzikal kalite açısından 90' lı yılların Türkçe şarkıları gerçekten çok iyi ama nostalji tadını alamıyorum ben onlarda.
Arda ağabey için nostalji Münir Nurettin Selçuk'tur kardeşimNostalji tadini artik bir kac sene sonra alirsin be Abi, 25 sene gecmis aradan![]()

90'lı yıllar dedin mi katılacağım şarkı son derece nettir kardeşimYerli sarkilarin zirve yaptigi dönemdir bana kalirsa 90li yillar. Benim de cok büyük bir repertuarim var o konuda, bende hemen hemen bütün sarkilari tanidigimi düsünüyorum
Sarki secimi gercekten cok zor olur. Ama o yarismada cok keyifli gecer :encouragement:

90'lı yıllar dedin mi katılacağım şarkı son derece nettir kardeşimHatta Türk Pop Müzik tarihinin zirvesidir bana göre
![]()

Benim de var kardeşim hatta 90's Turkish Pop diye mp3 klasörüm var kaç GB'dir bilmiyorumAbi benim herhalde gercekten 2 gün falan düsünmem lazim hangi sarki ile katilacagima. Cok genis bir database'im var bu konuda![]()
![]()