- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Bu 10 şarkıdan sadece 1-2 tanesine puan verdim diye hatırlıyorum. :asd22:
Kısacası kötü puanlama abi.![]()
Kötü olan senin puanlamandır o zaman

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu 10 şarkıdan sadece 1-2 tanesine puan verdim diye hatırlıyorum. :asd22:
Kötü olan senin puanlamandır o zaman![]()
Can senin şarkı Tülay Özer gibi gibi geldi bana niye bilmiyorum ama o şarkının havası sana uygun düştü sanırım zihnimdeBu 10 şarkıdan sadece 1-2 tanesine puan verdim diye hatırlıyorum. :asd22:
Can senin şarkı Tülay Özer gibi gibi geldi bana niye bilmiyorum ama o şarkının havası sana uygun düştü sanırım zihnimde![]()
İşte senin gibi müzik kulağı olmayan yarışmacılar yüzünden puanlarımız heba oluyor.Ben zaten kötü puanlama derken kendi puanlamamı kastetmiştim.ley:
İşte senin gibi müzik kulağı olmayan yarışmacılar yüzünden puanlarımız heba oluyor.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Umarım o 12 benimdir. Aksi takdirde seni Cezalı Foruma alırım. Daha da yarışmalara katılamazsın Can.Yahu puan verdiğim 1-2 şarkıdan biriyse ne yapacaksın hocam
Birine de 12 verdim ayrıca o listeden. :asd22:
Umarım o 12 benimdir. Aksi takdirde seni Cezalı Foruma alırım. Daha da yarışmalara katılamazsın Can.
GT-I9300 Tapatalk
Değildir açıkçası kafamdaki isim ve şarkı listede olunca onun kadar sevmesemde kulağımda yer etmiş ve sesine güvendiğim bir seçenekle katıldımDeğil
Yalnız senin Üç Hürel ihtimalinde müspet düşünüyorum.
Can puanlamasını yeniden gönderecekmiş. Öyle değil mi Can?Oovv baskı, şiddet, tehdit![]()
Can puanlamasını yeniden gönderecekmiş. Öyle değil mi Can?
GT-I9300 Tapatalk
Tamam. Sıkıntı yok o zaman.12 sende hocam ya rahat ol![]()
Diyosun![]()
Değildir açıkçası kafamdaki isim ve şarkı listede olunca onun kadar sevmesemde kulağımda yer etmiş ve sesine güvendiğim bir seçenekle katıldım
Arda ağabeyin iyi puanlamasına getirdiğin eleştirdiği düşünürsek "kötü puanlamanda" yer almamam mümkün
Şaka bir yana en eğlendiğim playlistlerden biri oldu hiç şimdi bu şarkı da dinlenir mi demedim elimde olsa puan vermeyeceğim şarkı olmazdı.
Akıllı insanları severim. Mesela baskıyı hissedip adını başka söyleyenleri özellikle.Umarım 12 Puan verdiğim şarkı Eray'ın şarkısıdır.
Adam kazanmak için her yol mubah mantığı ile hareket ediyor. Tırstım![]()
https://www.youtube.com/watch?v=xKCKilQiBlkPeki, benim puanlarım böyle olurdu;
12 puan: Yalan
10 puan: Yazık Oldu Yarınlara
8 puan: Anma Arkadaş
7 puan: Tanımazsın Beni
6 puan: Anlamazdın
5 puan: Tek Başına
4 puan: Kan ve Gül
3 puan: Sevdan Olmasa
2 puan: Senden Başka
1 puan: Neler Oluyor Hayatta
Edit: Yeni katılan arkadaşlar için ekliyorum, sizler puanlarınızı sakın yazmayın![]()