1. GSC Bayramvision Şarkı Yarışması | Konsept Türkçe 70' ler | Şampiyon Doğan Gündoğdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de var kardeşim hatta 90's Turkish Pop diye mp3 klasörüm var kaç GB'dir bilmiyorum :D Gerçekten 90'ların sanatsal anlamda değeri çok yüksek midir bilemem ama şarkıların samimiyeti ve güzelliği on numaradır ve çok fazla güzel şarkı barındırır. Belki de çocukluk dönemlerimize denk geliyor olması bu kadar anlamlı kılıyor bilmiyorum belki de gerçekte bu kadar güzel şarkılar değillerdir :) Lakin dediğim gibi herşeye rağmen o sıralamanın zirvesinde bir şarkı vardır benim için ve özeldir :asd22:

https://www.youtube.com/watch?v=l8ltbRmHUfs

Boşver 90'lari. Esengül ablamizi dinle abicim.:D

Benim de var kardeşim hatta 90's Turkish Pop diye mp3 klasörüm var kaç GB'dir bilmiyorum :D Gerçekten 90'ların sanatsal anlamda değeri çok yüksek midir bilemem ama şarkıların samimiyeti ve güzelliği on numaradır ve çok fazla güzel şarkı barındırır. Belki de çocukluk dönemlerimize denk geliyor olması bu kadar anlamlı kılıyor bilmiyorum belki de gerçekte bu kadar güzel şarkılar değillerdir :) Lakin dediğim gibi herşeye rağmen o sıralamanın zirvesinde bir şarkı vardır benim için ve özeldir :asd22:

Aynen abi benim de bayagi büyük olan bir klasörüm var hem yerli hem yabanci 90li sarkilar ile benim external harddrive'da (affedersin türkcesi ney bunun bilmiyorum acikcasi :D).

Güzel be abi sarkilar, harbiden cok güzel. Yani bize sadece öyle geldigini düsünmüyorum, cünkü cok kisiden duydum simdiye kadar böyle "ah 90larin sarkilari bir baska, simdikiler hic birsey bunlarin yaninda" gibi laflari. Yasim geregiyle(89luyum) ben sarkilarin ismini tanimiyordum ama cogunu küccükken dinledigim icin ve kulaklarimdan gectigi icin yillar sonra ne zaman tanidigim ama ismini bilmedigim bir sarki ile karsilastiysam beni hep bir sevinc bir mutluluk bir sürprizlik duygusu sarmistir. Bu yüzden de bir 5-6 sene önce cok siki bir arastirma yaptim ve hemen hemen 90larin bütün sarkilarini topladim ve bir araya getirdim :D

Gecenlerde yine eskilerden tanidigim ama yillar sonra yine ilk defa dinledigim bir sarkiya rastlayinca yine bu yukaridaki bahsettigim duygulari yasadim. Insanlar sarkilar ile duygularini, yasadiklari bir anilari birlestiriyor. Sarkilari sirf sarki olarak görmemek lazim bence. Ben enstruman calmayi bilmiyorum mesela ama müzigi cok severim, bir gün mutlaka gitar calmayi ögrenmek istiyorum, ama iste sirf calmak ile yetinecegim cünkü sesim karga gibi diyebilirim :asd:

90's bu kadar popüler olmasının nedenleri; O dönemdeki özel Tv'lerin ve radyoların artmasıdır. Artık bu sektör hem şarkı rekabetini, hem de şarkı kalitesini artırmıştır. İnsanlar herşeye artık daha çabuk ulaşır hale geldi. Kaset, CD almak yerine, elinin altındaki medya ile artan çeşitliliği hem farketti, hem de daha kalitelisini aradı.

2000's ile de bu güç yerini internete ve özellikle Youtube'a bıraktı. Örneğin ben belkide bir 5 sene olmuştur Tv den müzik kanalı izlemeyeli.

GT-I9300 Tapatalk

Puanlama tamamlandı, şampiyon belli oldu. Sonuçları 21:00 da açıklayacağım.

Şimdi isterseniz tahmin yapıp, şarkılar hakkında konuşabilirsiniz.

Sen kendi puanlarını yaz abi.

Peki, benim puanlarım böyle olurdu;

12 puan: Yalan
10 puan: Yazık Oldu Yarınlara
8 puan: Anma Arkadaş
7 puan: Tanımazsın Beni
6 puan: Anlamazdın
5 puan: Tek Başına
4 puan: Kan ve Gül
3 puan: Sevdan Olmasa
2 puan: Senden Başka
1 puan: Neler Oluyor Hayatta

Edit: Yeni katılan arkadaşlar için ekliyorum, sizler puanlarınızı sakın yazmayın :D

Son düzenleme:

Edit: Yeni katılan arkadaşlar için ekliyorum, sizler puanlarınızı sakın yazmayın :D

:38573:

İlk 3'te yer almamayı umuyorum.

Zira yer alırsam ortalık karışabilir. :asd22:

Tahmin yapamıyorum.Her şarkı herkesin olabilir.

Bu 10 şarkıdan sadece 1-2 tanesine puan verdim diye hatırlıyorum. :asd22:

Kısacası kötü puanlama abi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt