- 30 Nisan 2012
- 13.002
- 896
- 1.428
Ben de çoğunu ezbere biliyorum abiyaşımız 29 olabilir de Ahmet abiye giydirmen hoş olmadı abi
![]()
Bırak abiyi Doğan. Senden küçüğüm, ne abisi. Asıl sensin abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de çoğunu ezbere biliyorum abiyaşımız 29 olabilir de Ahmet abiye giydirmen hoş olmadı abi
![]()
@B. Arda Aycan benim şarkımın bu listede favori olduğu rivayet ediliyor. Var mı aslı astarı?
Sen benim hiç spoiler verdiğimi gördün mü?![]()
Listede yasaklı var.Konsept dışı şarkıyı gönderen arkadaş seçenekli gönderdiği ve şarkı ifşa edildiği için puan vermezsiniz diyerek şarkıyı değiştirdim, Playlist yenilenmiştir.

Listede yasaklı var.
Bırak abiyi Doğan. Senden küçüğüm, ne abisi. Asıl sensin abi.![]()
Şu yarışmaya artık "playlist eklendikten sonra yarım saat şarkıları dinlemeyin, sadece göz gezdirin" kuralı koyulmalı.
bence playlist yayınlanmadan önce modlar biraz gözgezdirsin![]()
bence playlist yayınlanmadan önce modlar biraz gözgezdirsin![]()
Ahmet KOLKOPARANHadi Ahmet abinin 100 yaşı var. O listedeki çoğu şarkıyı ezbere biliyor da, sen ne ara hepsini dinledin Doğan?![]()
Yasaklı varsa deşifre edeni vururumNeymiş yaz özelden
![]()
ben yeni puanlamayı yolladım abi. yasaklı da çıkarsa artık sabah yollarım yeniden![]()
Eray' ın yasaklı olduğunu söylediği şarkı yasaklı listesinde yer almıyor. Yasaklı listesinde olmayan hiç bir şarkı yasaklı değildir, dinlemeye devam![]()
Yav hacı benim 2 şarkımı yediler bu yüzden. Selam @Erman Türker. Aha bu adam 2 şarkımı listede olmadığı halde harcamıştı.![]()