1. GSC Bayramvision Şarkı Yarışması | Konsept Türkçe 70' ler | Şampiyon Doğan Gündoğdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkıyı ifşa ettiğim için üzüldüm ama 80 lerde falan çıkmış olsa bir derece de 90 ların ortasında çıkmış.

Şu yarışmaya artık "playlist eklendikten sonra yarım saat şarkıları dinlemeyin, sadece göz gezdirin" kuralı koyulmalı.

bence playlist yayınlanmadan önce modlar biraz gözgezdirsin :)

Zor iş aslında kolay gibi görünüyor ama istediğin kadar göz gezdir sıkıntı çıkabiliyor. Ben de yarışma düzenlemiştim bir de bilgisayardan pek anlamayınca iyice zorlaşıyor.

Edit: Bilgisayardan anlamama olayını kendim için söyledim excel falan devamlı uğraşmayınca unutuyor insan.

Eray' ın yasaklı olduğunu söylediği şarkı yasaklı listesinde yer almıyor. Yasaklı listesinde olmayan hiç bir şarkı yasaklı değildir, dinlemeye devam :D

Teoman Eraslan doktor naber? Nasıl gidiyor hayat? Hazır yakalamışken bi soru sorayım. Uzmanlık alanın olmasa da onca sene okudun. Biliyorsundur diye umut ediyorum. :D Ayıptır söylemesi sağ kulağım birkaç haftadır çınlıyor. Aşırı bir şey yok ama özellikle sessiz ortamda kendini belli ediyor. Önemli bir şey olma ihtimali var mı? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt