- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Sen yine mi buralardasin kardesimFeda olsun abi. Vur, kır, parçala.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yine mi buralardasin kardesimFeda olsun abi. Vur, kır, parçala.![]()
Yalnız Bayramvision çok marjinal olmuş. Bu kelimenin telif hakkını almalıyız B. Arda Aycan
Biraz da 80-90 arası Yugoslav ve Bulgar futbolcuları anımsatıyor.![]()
Mehmet' i hafife alır mıyım, adam bizim lobinin suikastçısı, bizim derken bizim lobiden Mehmet, kerata diyecek olsam sana derim![]()
Sen yine mi buralardasin kardesim![]()
Başka nerede olacam lan?![]()
Sadece yarismadan yarismaya goruyorum seni birader aslinda yarismaya katilmama cezasi verilmesi lazim.Başka nerede olacam lan?![]()

Aslan bizim lobiden kimler vardı bir şeyler çıkar mı bu yarışma![]()
Sadece yarismadan yarismaya goruyorum seni birader aslinda yarismaya katilmama cezasi verilmesi lazim.![]()
![]()
Lobi mi kaldı kardeşim.Artık dikkat edersen iki yarışmadır lobilere başarı mesajı yayınlanmıyor. Kısacası lobiler devri bitmiştire getirmeye çalışıyorlar lafı ama hayat biter, komodolar bitmez! Bu yarışma sen, ben ve doktor temsil ediyoruz. Bir de dışardan Eray abi ve Burak Erdem (adamım) her zaman yanımızdadır diye umuyorum.
Bilemiyorum kardesim hic goremiyorum.Ulan sana yazıklar olsun.Demek ki doğru dürüst takip etmiyorsun forumu. Aksine son zamanlarda en az yarışma başlığında takılıyorum.
Benden ümidi kes kardeşim. Buradan çıksa çıksa tarihi rezalet çıkar benim adıma.
Sebebini sorarsan yarışmadan sonra bir ara açıklarım.![]()
Bilemiyorum kardesim hic goremiyorum.![]()
Sen artik yarismaya katilamayacaksin bu senin son yarisman iyi eglenmeye bakSenin kornea miadını doldurmuşsa, ben ne yapayım.![]()
Sen artik yarismaya katilamayacaksin bu senin son yarisman iyi eglenmeye bak![]()