1. GSC Bayramvision Şarkı Yarışması | Konsept Türkçe 70' ler | Şampiyon Doğan Gündoğdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Bayramvision çok marjinal olmuş. Bu kelimenin telif hakkını almalıyız B. Arda Aycan

Biraz da 80-90 arası Yugoslav ve Bulgar futbolcuları anımsatıyor.:D

Yalnız Bayramvision çok marjinal olmuş. Bu kelimenin telif hakkını almalıyız B. Arda Aycan

Biraz da 80-90 arası Yugoslav ve Bulgar futbolcuları anımsatıyor.:D

Ya aslında şimdi ben yarışma düzenlenmesi için belki etkili olur diyerekten bayram özel diye uydurduydum, Arda Ağabey ismi geliştirip Bayramvision yaptı.

Mehmet' i hafife alır mıyım, adam bizim lobinin suikastçısı, bizim derken bizim lobiden Mehmet, kerata diyecek olsam sana derim :D

Beni de iyice şamar oğlanına dönderdiniz haa. :D Biriniz baston kırıyonuz, biriniz kerata derim diyorsunuz. Hadi yine iyisiniz. Bayram diye çok laf etmiyorum. Yoksa kellenizin akibeti iyi olmazdı. :D

Puanları yolladım.

Çok hızlısınız, 8 puan geldi şimdiden, puanlarını aldıklarımın yanına "puanlar gönderildi" diye ekleyeceğim

Aslan bizim lobiden kimler vardı bir şeyler çıkar mı bu yarışma :D

Lobi mi kaldı kardeşim. :D Artık dikkat edersen iki yarışmadır lobilere başarı mesajı yayınlanmıyor. Kısacası lobiler devri bitmiştire getirmeye çalışıyorlar lafı ama hayat biter, komodolar bitmez! Bu yarışma sen, ben ve doktor temsil ediyoruz. Bir de dışardan Eray abi ve Burak Erdem (adamım) her zaman yanımızdadır diye umuyorum.

Lobi mi kaldı kardeşim. :D Artık dikkat edersen iki yarışmadır lobilere başarı mesajı yayınlanmıyor. Kısacası lobiler devri bitmiştire getirmeye çalışıyorlar lafı ama hayat biter, komodolar bitmez! Bu yarışma sen, ben ve doktor temsil ediyoruz. Bir de dışardan Eray abi ve Burak Erdem (adamım) her zaman yanımızdadır diye umuyorum.

Benden ümidi kes kardeşim. Buradan çıksa çıksa tarihi rezalet çıkar benim adıma.

Sebebini sorarsan yarışmadan sonra bir ara açıklarım. :D

Benden ümidi kes kardeşim. Buradan çıksa çıksa tarihi rezalet çıkar benim adıma.

Sebebini sorarsan yarışmadan sonra bir ara açıklarım. :D

Olsun. Bi bakarsın herkes strateji yapar, nasıl olsa bu şarkıdan bir yol olmaz der ve 12-10 puanı senin şarkıya yatırır. Sonra bi bakmışsın şampiyonsun. :D Yani görmediğimiz şeyler değil bu yarışmalarda. O yüzden ümidini kesme. Ayrıca unutma sen bir komodo ejderisin. Ejderler asla ümitsiz olmaz.

Şimdilik sürpriz var. İlginç :D

Sen artik yarismaya katilamayacaksin bu senin son yarisman iyi eglenmeye bak :)

54f60d0c724b68687a19f120.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt