1. GSC ROCKVISION - Owned by : Erman Türker

Geçmiş olsun diyeyim evvela da, büyük ihtimal klip yüzünden sıkmışsındır dişleri :D Uyumadan önce izledin birde beyin sinyali direkt almıştır :D

Sende izledin aslında ama artık bünye alıştı heralde, tepki vermiyor :D

Ciddi soru: Günde kaç doz alıyorsun bu tarz müzik?

Ondan mı bilmiyorum ama hiç iyi uyuyamadım :D 3-4 kere uyandım, daha önce yazdığım üzere çene eklemi problemim var, sanırım gece yine diş sıktım zira hafif ağrı var.

Yalnız o klip normal bir insandan çıkmaz, normal bir insanda onu izlemez :D
Geçmiş olsun renktaş. Okluzal splint yaptırdın mı. Kullanımı nahoş da olsa etkili baya.

Ondan mı bilmiyorum ama hiç iyi uyuyamadım :D 3-4 kere uyandım, daha önce yazdığım üzere çene eklemi problemim var, sanırım gece yine diş sıktım zira hafif ağrı var.

Yalnız o klip normal bir insandan çıkmaz, normal bir insanda onu izlemez :D
:asd:

Geçmiş olsun renktaş. Okluzal splint yaptırdın mı. Kullanımı nahoş da olsa etkili baya.

Teşekkür ederim.

Ne olduğuna şimdi google'dan baktım :D yok yaptırmadım, aşırı bir rahatsızlık vermiyor, dönem dönem oluyor sadece. Diş yapım falan düzgün olduğundan üstüne pek düşmüyorum, aşırı sinir/stres'ten kaynaklandığını söylemişti bir doktor, yakın zamanda üstesinden gelirim bu durumun.

Tavsiye içinde ayrıca teşekkür ederim.

Sende izledin aslında ama artık bünye alıştı heralde, tepki vermiyor :D

Ciddi soru: Günde kaç doz alıyorsun bu tarz müzik?

Ruh halime göre değişiyor Mehmet. Kafama estikçe, bir yere giderken, akşam evde, yazarken falan dinlerim. Neticede geniş bir yelpazeden bahsediyoruz. Çok keyfim yoksa daha sert şarkılar dinlerim kendime getirir. Çivi çiviyi söker misali :D Bazen de daha senfonik örneklere kaçarım. Kimi zamanda jöle gibi oluyorum Doors, Beatles, Pink Floyd dinleyerek kitap okuyorum. Fantastik Kurgu kitap okuyorsam da ''Blind Guardian'' dinlerim genelde. Neyse ileti uzamasın :D

6 gibi gonderecegim ben ozim var beyler kusura bakmayin

reminder fer @Alpay Asma unt [USER]Mert Gülmez[/USER] ,cmon m8s vote in

K'MAAAAAAAAGHN
anigif_enhanced-buzz-12639-1386893046-0.gif

Benim şarkinin şampiyon olacagini düşünerekten benim parçayi harcayacaklar matmazel.

Geri
Üst Alt