- 13 Temmuz 2011
- 9.041
- 5
- 313
Tamam bak onu da sen düzenlersin![]()
Aman beni karıştırmayın bu organize işlere ,
ben hazırcı , tembel , üşengeç , kafası karışık aklı bulanık cahal adamım ,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam bak onu da sen düzenlersin![]()
Abi o zaman mezar yeri ayarlıyorum? Malum bir gömülme olayı vardı bizim. :sad007:
Osman abinin belirttiği Barış Manço gibi sanatçıların şarkılarının yer alacağı bir yarışma forumda ilgi çeker. Çeker çekmesine de derece yapacak şarkılar belli olmaz mı önceden? Öyle bir kaygım var o konuda.
bu tip sanatçıların belli bi yaşın altındaki yarışmacıların bilmediği bi ton güzel şarkısı daha var. evet bi dağlar dağlar gül pembe alır başını ama bi fairground bi lady of the seven sky hayır vsvsvs gibi şarkılarda süpriz yapabilir.tamamen katılımcıların şarkıları dinlemelerine yeni duydukları birşey karşısında heyecanlanmasına şaşırmasına bağlı.
alıp başını götürmesi olası şarkılar için yasaklı lıste devreye sokulabılır. ya da hersey göz ardı edilip sadece o gün o şarkıcı anılır o şarkılarıyla zevk almaya bakılır muhabbet edilir.
Kayıtları yarın açacağım. Uygun olduğunuz saatleri yazarsanız sevinirim. Olabildiğince fire vermeden yapalım yarışmayı.
Haftada bir olması bu durumu belki biraz engelleyebilir.
Ama ben sana söyleyeyim, en az 5 yarışmaya katılan bir sürü adam vardır. Bir müddet sonra sen düzenleyeceksin, ben düzenleyecem, o düzenleyecek, o düzenlemeyecek kavgasına dönüşmesin olay.
Bunu biraz daha düşünelim, ne senin ne de kimsenin canı sıkılmasın.
Abi bu yarışmanın bir özelliği var yalnız. Dikkat ederseniz çoğu üye yarışma düzenlemek değil de yarışmacı olarak katılmak istiyor. Yani demem o ki yarışma düzenlemek için aşırı bir rekabet, kavga dövüş olacağını zannetmiyorum. Yani o konuda bir sıkıntı olmaz.
Umarım senin dediğin gibi olur ama insanlar düzenlemeye başladıkça bana taliplisi çok olacakmış gibi geliyor.
Sadece talip olmak yeterli olmayacak tabi. Düzenleyen kişi playlist oluşturabiliyor mu, o kadar puanı hesaplamaya zamanı olacak mı? Bütün bunlar göz önünde bulundurulacak. Yaparım derse bir şansı hakeder. Haa yaparım deyip de yüzüne gözüne bulaştırırsa zaten bir daha yarışma falan düzenleyemez.
Kısacası kontrol bende abi. Yarın Muhammed alnın akıyla çıkar inşallah. Sonra da sıra sende ağabey![]()
Kontrol sendeyse mesele yok. Ben düzenleyeceğim tamam ama dediğim gibi 10-15 gün sonra. O ara bana dokunmayın![]()
Aslında hem bu yarışmayı hem de Eurovision artık bir takvime bağlasak iyi olacak gibi duruyor. (Tabi bu katılımcılar ve yöneticilerin ortak kararına bağlı)
Lig başlayınca talep zaten azalacak, o zamana kadar sıklığı önemli değil pek bana kalırsa, ama sonrası net olursa herkes için daha iyi.
Konsept fikri iyi, ama nacizane, en azından Eurovision'dan farklı olmasını sağlamak için orada denenmemiş veya denenmeyecek şeyler denense her 2 organizasyon adına da daha makul olur diye de düşünüyorum.
Belki çılgınca olacak ama KONSEPTLER
En iyi OYUN MÜZİKLERİ
En iyi DİZİ MÜZİKLERİ
En İyi ÇİZGİ DİZİ/ ANİME MÜZİKLERİ
En İyi CANLI PERFORMANSLAR (Burada Yasak'da kaldırılabilir 1 yarışmalık)
Olursa en azından Eurovision'dan bir farkı olmaz mı?![]()