1. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman abinin belirttiği Barış Manço gibi sanatçıların şarkılarının yer alacağı bir yarışma forumda ilgi çeker. Çeker çekmesine de derece yapacak şarkılar belli olmaz mı önceden? Öyle bir kaygım var o konuda.

bu tip sanatçıların belli bi yaşın altındaki yarışmacıların bilmediği bi ton güzel şarkısı daha var. evet bi dağlar dağlar gül pembe unutamaddım alır başını gider ama bi fairground bi lady of the seven sky hayır gibi şarkılarda süpriz yapabilir.tamamen katılımcıların şarkıları dinlemelerine yeni duydukları birşey karşısında heyecanlanmasına şaşırmasına bağlı.

alıp başını götürmesi olası şarkılar için yasaklı lıste devreye sokulabılır. ya da hersey göz ardı edilip sadece o gün o şarkıcı anılır o şarkılarıyla zevk almaya bakılır muhabbet edilir.

bu tip sanatçıların belli bi yaşın altındaki yarışmacıların bilmediği bi ton güzel şarkısı daha var. evet bi dağlar dağlar gül pembe alır başını ama bi fairground bi lady of the seven sky hayır vsvsvs gibi şarkılarda süpriz yapabilir.tamamen katılımcıların şarkıları dinlemelerine yeni duydukları birşey karşısında heyecanlanmasına şaşırmasına bağlı.

alıp başını götürmesi olası şarkılar için yasaklı lıste devreye sokulabılır. ya da hersey göz ardı edilip sadece o gün o şarkıcı anılır o şarkılarıyla zevk almaya bakılır muhabbet edilir.

Bu yarışmada yasaklı listesinin devreye sokulmasına pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Ama dediğin gibi her şey göz ardı edilip sadece tadı damakta kalacak güzel bir yarışma hedeflenirse gayet güzel olur. :)

Ben tek sanatçıdan ziyade 4 Barış Manço,4 Cem Karaca,4 Zeki Müren vb. bir yarışma türüne sıcak bakıyorum.4 sayısı değişebilir.

Kayıtları yarın açacağım. Uygun olduğunuz saatleri yazarsanız sevinirim. Olabildiğince fire vermeden yapalım yarışmayı.

80ler türkçe şarkılar olsun bence. Buna barış manço, mfö, erkin koray vs baya şarkıcı girer.

#Tapatalk#

Bence biraz nostalji yapalım beyler. 1980-2000'li yılların Türkçe şarkıları konsepti güzel olurdu bana göre.

Haftada bir olması bu durumu belki biraz engelleyebilir.

Ama ben sana söyleyeyim, en az 5 yarışmaya katılan bir sürü adam vardır. Bir müddet sonra sen düzenleyeceksin, ben düzenleyecem, o düzenleyecek, o düzenlemeyecek kavgasına dönüşmesin olay.

Bunu biraz daha düşünelim, ne senin ne de kimsenin canı sıkılmasın.

Abi bu yarışmanın bir özelliği var yalnız. Dikkat ederseniz çoğu üye yarışma düzenlemek değil de yarışmacı olarak katılmak istiyor. Yani demem o ki yarışma düzenlemek için aşırı bir rekabet, kavga dövüş olacağını zannetmiyorum. Yani o konuda bir sıkıntı olmaz.

Abi bu yarışmanın bir özelliği var yalnız. Dikkat ederseniz çoğu üye yarışma düzenlemek değil de yarışmacı olarak katılmak istiyor. Yani demem o ki yarışma düzenlemek için aşırı bir rekabet, kavga dövüş olacağını zannetmiyorum. Yani o konuda bir sıkıntı olmaz.

Umarım senin dediğin gibi olur ama insanlar düzenlemeye başladıkça bana taliplisi çok olacakmış gibi geliyor.

Mesela ben hic duzenlemek istemiyorum.Aslan abi hakli

Umarım senin dediğin gibi olur ama insanlar düzenlemeye başladıkça bana taliplisi çok olacakmış gibi geliyor.

Sadece talip olmak yeterli olmayacak tabi. Düzenleyen kişi playlist oluşturabiliyor mu, o kadar puanı hesaplamaya zamanı olacak mı? Bütün bunlar göz önünde bulundurulacak. Yaparım derse bir şansı hakeder. Haa yaparım deyip de yüzüne gözüne bulaştırırsa zaten bir daha yarışma falan düzenleyemez.

Kısacası kontrol bende abi. Yarın Muhammed alnın akıyla çıkar inşallah. Sonra da sıra sende ağabey :)

Sadece talip olmak yeterli olmayacak tabi. Düzenleyen kişi playlist oluşturabiliyor mu, o kadar puanı hesaplamaya zamanı olacak mı? Bütün bunlar göz önünde bulundurulacak. Yaparım derse bir şansı hakeder. Haa yaparım deyip de yüzüne gözüne bulaştırırsa zaten bir daha yarışma falan düzenleyemez.

Kısacası kontrol bende abi. Yarın Muhammed alnın akıyla çıkar inşallah. Sonra da sıra sende ağabey :)

Kontrol sendeyse mesele yok. Ben düzenleyeceğim tamam ama dediğim gibi 10-15 gün sonra. O ara bana dokunmayın :)

Kontrol sendeyse mesele yok. Ben düzenleyeceğim tamam ama dediğim gibi 10-15 gün sonra. O ara bana dokunmayın :)

Her zaman yanınızda olacağım abi. Merak etmeyin. Sadece ben değil, diğer yönetici arkadaşlar da takip edecek. Yani darbe yapma şansımız olacak gerekirse :D

Ne zaman uygun olursan o zaman yaparsın abi. Yani illa hemen yapacaksınız diye bir şey yok. Zaten Muhammed düzenledikten sonra biraz ara vermek lazım. :)

Aslında hem bu yarışmayı hem de Eurovision artık bir takvime bağlasak iyi olacak gibi duruyor. (Tabi bu katılımcılar ve yöneticilerin ortak kararına bağlı)

Lig başlayınca talep zaten azalacak, o zamana kadar sıklığı önemli değil pek bana kalırsa, ama sonrası net olursa herkes için daha iyi.

Konsept fikri iyi, ama nacizane, en azından Eurovision'dan farklı olmasını sağlamak için orada denenmemiş veya denenmeyecek şeyler denense her 2 organizasyon adına da daha makul olur diye de düşünüyorum.

Belki çılgınca olacak ama KONSEPTLER

En iyi OYUN MÜZİKLERİ

En iyi DİZİ MÜZİKLERİ

En İyi ÇİZGİ DİZİ/ ANİME MÜZİKLERİ

En İyi CANLI PERFORMANSLAR (Burada Yasak'da kaldırılabilir 1 yarışmalık)

Olursa en azından Eurovision'dan bir farkı olmaz mı?;)

Ligler baslayana kadar yapilmali su yarismalar.Sonra isterseniz ayda bir yapin.

Aslında hem bu yarışmayı hem de Eurovision artık bir takvime bağlasak iyi olacak gibi duruyor. (Tabi bu katılımcılar ve yöneticilerin ortak kararına bağlı)

Lig başlayınca talep zaten azalacak, o zamana kadar sıklığı önemli değil pek bana kalırsa, ama sonrası net olursa herkes için daha iyi.

Konsept fikri iyi, ama nacizane, en azından Eurovision'dan farklı olmasını sağlamak için orada denenmemiş veya denenmeyecek şeyler denense her 2 organizasyon adına da daha makul olur diye de düşünüyorum.

Belki çılgınca olacak ama KONSEPTLER

En iyi OYUN MÜZİKLERİ

En iyi DİZİ MÜZİKLERİ

En İyi ÇİZGİ DİZİ/ ANİME MÜZİKLERİ

En İyi CANLI PERFORMANSLAR (Burada Yasak'da kaldırılabilir 1 yarışmalık)

Olursa en azından Eurovision'dan bir farkı olmaz mı?;)

takvim işi müthiş öneri. şaşırttın beni :005:

bu arada tartıştığımız bi konuyu araya sıkıştırmaktaki çakallığın gözlerden kaçmadı ;)

HalkVision'da sürekli farklı konseptler denenecek. GSC Eurovision ise konseptsiz, her zamanki gibi olacak. İki yarışmada belli bir takvim ile düzene oturtulacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt