1. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi o zaman Eurovision'dan bir farkı kalmıyor ki. Ayrıca merak etmeyin ben bizzat aranızda olacağım. Bazen hakem, bazen polis, bazen de bir savaşçı gibi. :D

Haa yine de daha fazla yönetici olsun istiyorsanız her yarışma 3 tane yönetici jüri olur kuralını ekleriz. :)

@Osman Uzdu juri diyor bu :)

Aha şimdide Aziz Yıldırm ve birine daha dönüştü. adam bir benlik içinde herşey

Yöneticiler katılamazsa kayıtlar dolmaz onu söyleyeyim.Forumun sağ tarafına bakar mısınız?Rütbeli kaynıyor.Normal üye kalmadı forumda.

Aslında yarışmayı üyelerin düzenlemesi güzel bir fikir ama dikkat et bu işin suyu da çıkabilir. Her gün birisi yarışma düzenlemeye kalkabilir :)

Abi kriterler belli. En az 5 şarkı yarışmasına katılmış olan biri anca yarışma düzenleyebilir. Ayrıca 6. maddemiz bu dediğin sorunu ortadan kaldırıyor. :)

6. Haftanın ve ya ayın belirli günleri seçilir ve sadece o tarihlerde yarışma yapılır.

Yani kimse öyle ben şimdi yarışma yapıyorum hadi toplanın diyemeyecek. Zamanı beklemek zorunda herkes. Bence bu konuyu da tartışın. Hangi tarihlerde düzenlemek uygun? Ben hafta sonları olsun diyorum. Cumartesi başlık açılır, Pazar sonuçlar açıklanır. Ve bu değişmez olarak kalır.

Abi kriterler belli. En az 5 şarkı yarışmasına katılmış olan biri anca yarışma düzenleyebilir. Ayrıca 6. maddemiz bu dediğin sorunu ortadan kaldırıyor. :)

6. Haftanın ve ya ayın belirli günleri seçilir ve sadece o tarihlerde yarışma yapılır.

Yani kimse öyle ben şimdi yarışma yapıyorum hadi toplanın diyemeyecek. Zamanı beklemek zorunda herkes. Bence bu konuyu da tartışın. Hangi tarihlerde düzenlemek uygun? Ben hafta sonları olsun diyorum. Cumartesi başlık açılır, Pazar sonuçlar açıklanır. Ve bu değişmez olarak kalır.

Haftada bir olması bu durumu belki biraz engelleyebilir.

Ama ben sana söyleyeyim, en az 5 yarışmaya katılan bir sürü adam vardır. Bir müddet sonra sen düzenleyeceksin, ben düzenleyecem, o düzenleyecek, o düzenlemeyecek kavgasına dönüşmesin olay.

Bunu biraz daha düşünelim, ne senin ne de kimsenin canı sıkılmasın.

Osman abinin belirttiği Barış Manço gibi sanatçıların şarkılarının yer alacağı bir yarışma forumda ilgi çeker. Çeker çekmesine de derece yapacak şarkılar belli olmaz mı önceden? Öyle bir kaygım var o konuda.

Okullar başladı mı yarışmalara eskisi kadar katılamam.Şu 10-15 günde dinletmek istediğim birkaç şarkı daha var.

Osman abinin belirttiği Barış Manço gibi sanatçıların şarkılarının yer alacağı bir yarışma forumda ilgi çeker. Çeker çekmesine de derece yapacak şarkılar belli olmaz mı önceden? Öyle bir kaygım var o konuda.

Bence Osman' ın fikri çok güzel, doğum günlerinde, ölüm yıl dönümlerinde mesela, bir nevi anma gecesi gibi olur.

Buradaki tek sıkıntı bu şarkılar yasaklı şarkılar listesine ekleneceği için ki bence eklenmeli, o sanatçıların hemen hemen bütün şarkılarını bir gecede kurutmuş oluruz.

Ama değer mi değer, bence güzel olur.

Yönetimden yarışmacı kısıtlaması yapmak nasıl olur? 2 veya 3?

Mami hesabını Yıldırım Demirören falan mı ele geçirdi? :D 5+3 yapalım istersen.

Ben kısıtlamya karşıyım. Ya olsun, ya hiç olmasın. Bence olmasınlar. Zaten dikkat ettiyseniz yöneticilerde artık bir doymuşluk var. Özgür abi fazla katılmıyor artık, Serkan keza öyle. Emrah organizatörlüğü bıraktı, Tolga organizatörlüğe atandı. Yani bizim işler zaten karışık. :D

O yüzden yarışmanın ismi hakkını versin istiyorum. HalkVision yönetimin değil, Halkın yarışması olsun!

Mami hesabını Yıldırım Demirören falan mı ele geçirdi? :D 5+3 yapalım istersen.

Ben kısıtlamya karşıyım. Ya olsun, ya hiç olmasın. Bence olmasınlar. Zaten dikkat ettiyseniz yöneticilerde artık bir doymuşluk var. Özgür abi fazla katılmıyor artık, Serkan keza öyle. Emrah organizatörlüğü bıraktı, Tolga organizatörlüğe atandı. Yani bizim işler zaten karışık. :D

O yüzden yarışmanın ismi hakkını versin istiyorum. HalkVision yönetimin değil, Halkın yarışması olsun!

Abi o zaman mezar yeri ayarlıyorum? Malum bir gömülme olayı vardı bizim. :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt