- 10 Nisan 2013
- 54.015
- 34.271
- 2.993
@Emrah Yıldırım olm bizimkini inadına mı ekletmıon
Hallederiz o kolay. Yeni modumuzla tanıştın mı
Taptap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hallederiz o kolay. Yeni modumuzla tanıştın mı
Taptap
https://gscimbom.com/forum/threads/...n-ertugrul-akkaya.166751/page-10#post-8242435
süpriz oldu. sabah sabah şaşırttınız beni.
Gün içerisinde diğerinide duyururuz
Taptap
illa root admin yaptırcaksınız beni. neyse suyun ısındı devam et
@İsmail Çakır
@Uğur İz
@Caner Paşa
Ödülleriniz eklenmiştir. Geciktirdiğimiz için kusura bakmayın. Admin arkadaşlar buaralar biraz yoğun.
illa root admin yaptırcaksınız beni. neyse suyun ısındı devam et
HalkVision için düşündüğüm kuralların bazıları;
1. Yarışmayı bu işin piri olmuş, daha önceden en az 5 şarkı yarışmasına katılmış olan herkes yapabilir.
2. Yarışmayı forum yöneticileri düzenleyemez.
3. Yarışmaya forum yöneticileri katılamaz.
4. Yarışmaya katılım her zaman farklı sınırda olabilir. Mesela illa 24 kişi olacak diye bir şey yok. Bazen 15, bazen 20, hatta 30 yarışmacı olabilir. Bu, duruma ve yarışmayı düzenleyen organizatörün ayırabileceği zamana göre değişir.
5. Yarışmak için çok istekli olan ama kayıtlara yetişemeyenlere için özel kayıt yapılabilir.
6. Haftanın ve ya ayın belirli günleri seçilir ve sadece o tarihlerde yarışma yapılır.
Düzenleyebiliyor muyuz?(Kesinlikle yapacağım demiyorum onay alalım önce.
)
2. Yarışmayı forum yöneticileri düzenleyemez.
3. Yarışmaya forum yöneticileri katılamaz.
Alpay'ın önünü iyi kesmişsin :ka25:
Şimdi Eurovision düşünsünÇünkü orda tam aksi bir kural var. Yarışmayı sadece yöneticiler düzenleyebilir. Yani Alpay içip içip yarışma düzenlerse şaşırmayın
buarada hedefte Osman var. Onu da engellersek HalkVision tamamen saf, dürüst, adı şikeye karışmamış yarışmacılara kalacak.
Şike yaptıysak kendimiz için yaptık.![]()