1. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HalkVision için düşündüğüm kuralların bazıları;

1. Yarışmayı bu işin piri olmuş, daha önceden en az 5 şarkı yarışmasına katılmış olan herkes yapabilir.

2. Yarışmayı forum yöneticileri düzenleyemez.

3. Yarışmaya forum yöneticileri katılamaz.

4. Yarışmaya katılım her zaman farklı sınırda olabilir. Mesela illa 24 kişi olacak diye bir şey yok. Bazen 15, bazen 20, hatta 30 yarışmacı olabilir. Bu, duruma ve yarışmayı düzenleyen organizatörün ayırabileceği zamana göre değişir.

5. Yarışmak için çok istekli olan ama kayıtlara yetişemeyenlere için özel kayıt yapılabilir.

6. Haftanın ve ya ayın belirli günleri seçilir ve sadece o tarihlerde yarışma yapılır.

Düzenleyebiliyor muyuz? :) (Kesinlikle yapacağım demiyorum onay alalım önce. :p)

Düzenleyebiliyor muyuz? :) (Kesinlikle yapacağım demiyorum onay alalım önce. :p)

Sonuna kadar halktan biri olduğun için tabi ki evet Mami. :) Ne zaman istersen kardeşim. Zaten ben bazı kriterleri yazdım. Diğer arkadaşlarla aranızda konuşup kararlaştırın. Hanginiz daha müsait ve hevesliyseniz o yapsın önümüzdeki yarışmayı.

Burak'ın yarışması bittikten sonra 2. HalkVision yarışmasını yapabiliriz. Muhammed kardeşim talip yarışmaya. Başka yapmak isteyenler de olursa burda yazsın. Konsept ve diğer olayları netleştirelim.

@Osman Uzdu birgün herkes GSC yöneticisi olacak. Senin de o şanlı renge bürünmene az kaldı. Çalışmalarım tam gaz devam ediyor. Birgün ansızın kendini moderatör olarak bulabilirsin.

Alpay'ın önünü iyi kesmişsin :ka25:

Alpay'ın önünü iyi kesmişsin :ka25:

Şimdi Eurovision düşünsün :D Çünkü orda tam aksi bir kural var. Yarışmayı sadece yöneticiler düzenleyebilir. Yani Alpay içip içip yarışma düzenlerse şaşırmayın :D buarada hedefte Osman var. Onu da engellersek HalkVision tamamen saf, dürüst, adı şikeye karışmamış yarışmacılara kalacak.

Şimdi Eurovision düşünsün :D Çünkü orda tam aksi bir kural var. Yarışmayı sadece yöneticiler düzenleyebilir. Yani Alpay içip içip yarışma düzenlerse şaşırmayın :D buarada hedefte Osman var. Onu da engellersek HalkVision tamamen saf, dürüst, adı şikeye karışmamış yarışmacılara kalacak.

Şike yaptıysak kendimiz için yaptık.:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt