- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
Benim aklımda süper bir konsept var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim aklımda süper bir konsept var![]()
Öğrenelim
Bana kalsa türkü konsepti gayet uygun olur. Ama siz ne isterseniz o.![]()
Bana güven sürpriz olacak ve çok keyifli olacak.![]()
Merak ettim şimdi ,
neyse bekleriz sorun değil , önce Muhammed yapsında .
O vakte kadar konsept konusunda fikir beyanlarına devam edelim. Dediğim gibi bir fikir birliği sağlanırsa onu yaparım kesinlikle.
Şimdilik gizli
Ben düzenlemek istiyorum o konsepti ama bana bir 10 gün dokunmayın, çok yoğun bu aralar.
Bana güven sürpriz olacak ve çok keyifli olacak.![]()
Zeki Müren Akarrr abi
20 Ağustos'da yapayım diyorum?
O vakte kadar konsept konusunda fikir beyanlarına devam edelim. Dediğim gibi bir fikir birliği sağlanırsa onu yaparım kesinlikle.
Haydi abilerim, kardeşlerim sizlere güveniyorum.Öyle bir yarışma yapın ki herkes HalkVision bağımlısı olsun.
![]()
Tarih önemli değil , bana kalsa konuyu şimdi aç derim ,
konsept konusunda fikir alışverişine devam edelim ama bir konsensüs oluşmasını bekleme , ben A derim diğeri B der sen Ğ istersin misal ,
o yüzden son tahlilde sen belirle , katılan katılır .
1. yarışmayı her defasında farklı bir üye yapmalı. Yani 1 kez yarışma düzenlemiş organizatör, en az 1 yarışma ara vermeli.
Yarışmaya ek olarak iki kural daha eklemeyi düşünüyorum.
1. yarışmayı her defasında farklı bir üye yapmalı. Yani 1 kez yarışma düzenlemiş organizatör, en az 1 yarışma ara vermeli.
2. her yarışmada mutlaka farklı bir konsept olmalı.
Ne diyorsunuz?
Aslan , yönetici katılamaz kuralını bence değiştirmek gerek , yönetimin avam'ın arasında olduğunu görmek daha güzel bence .