1. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 Ağustos'da yapayım diyorum?

O vakte kadar konsept konusunda fikir beyanlarına devam edelim. Dediğim gibi bir fikir birliği sağlanırsa onu yaparım kesinlikle.

O vakte kadar konsept konusunda fikir beyanlarına devam edelim. Dediğim gibi bir fikir birliği sağlanırsa onu yaparım kesinlikle.

Tarih önemli değil , bana kalsa konuyu şimdi aç derim ,

konsept konusunda fikir alışverişine devam edelim ama bir konsensüs oluşmasını bekleme , ben A derim diğeri B der sen Ğ istersin misal ,

o yüzden son tahlilde sen belirle , katılan katılır .

Haydi abilerim, kardeşlerim sizlere güveniyorum. :) Öyle bir yarışma yapın ki herkes HalkVision bağımlısı olsun. :)

20 Ağustos'da yapayım diyorum?

cem karaca barış manço erkin koray ne biliym onlar gibi herkes tarafından sevilen isimlerin şarkıları olabilir.

barış manço şarkıları mesela bi yarışma

diğerinde sadece cem karaca.

gerçi bu tip bişeye Arda Abi dışında kolay yaklaşım gösteren pek olmaz gibi

Yarışmaya ek olarak iki kural daha eklemeyi düşünüyorum.

1. yarışmayı her defasında farklı bir üye yapmalı. Yani 1 kez yarışma düzenlemiş organizatör, en az 1 yarışma ara vermeli.

2. her yarışmada mutlaka farklı bir konsept olmalı.

Ne diyorsunuz?

Mehmet Ali Aydınlar gibi sdsa kafasına estikçe kural değiştiriyor

Tarih önemli değil , bana kalsa konuyu şimdi aç derim ,

konsept konusunda fikir alışverişine devam edelim ama bir konsensüs oluşmasını bekleme , ben A derim diğeri B der sen Ğ istersin misal ,

o yüzden son tahlilde sen belirle , katılan katılır .

Konsensüs oluşmasından çok genelin olur verebileceği bir şey olması yeterli. Kayıtlar açıldıktan sonra 'keşke'ler olmaması açısından.

Bugün Burak'ın yarışması var. Yarın açabilirim konuyu. Dediğim gibi en geç 20'sinde açılır kayıtlar.

Yarışmaya ek olarak iki kural daha eklemeyi düşünüyorum.

1. yarışmayı her defasında farklı bir üye yapmalı. Yani 1 kez yarışma düzenlemiş organizatör, en az 1 yarışma ara vermeli.

2. her yarışmada mutlaka farklı bir konsept olmalı.

Ne diyorsunuz?

Aslında yarışmayı üyelerin düzenlemesi güzel bir fikir ama dikkat et bu işin suyu da çıkabilir. Her gün birisi yarışma düzenlemeye kalkabilir :)

Aslan , yönetici katılamaz kuralını bence değiştirmek gerek , yönetimin avam'ın arasında olduğunu görmek daha güzel bence .

Abi o zaman Eurovision'dan bir farkı kalmıyor ki. Ayrıca merak etmeyin ben bizzat aranızda olacağım. Bazen hakem, bazen polis, bazen de bir savaşçı gibi. :D

Haa yine de daha fazla yönetici olsun istiyorsanız her yarışma 3 tane yönetici jüri olur kuralını ekleriz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt