1. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence türkü gibi değil ama her düzenlendiğinde farklı-konsept.

Ballad ROCK

Canlı Performans

Film Soundtrack

Metal-Hard

Blues, Reggae, Soul

tarzına gidilebilir.

O zaman farklı yarışma olmasının anlamı kalmıyor farklı tarzlar eurovisionda da olabilir

HalkVision için düşündüğüm kuralların bazıları;

1. Yarışmayı bu işin piri olmuş, daha önceden en az 5 şarkı yarışmasına katılmış olan herkes yapabilir.

2. Yarışmayı forum yöneticileri düzenleyemez.

3. Yarışmaya forum yöneticileri katılamaz.

4. Yarışmaya katılım her zaman farklı sınırda olabilir. Mesela illa 24 kişi olacak diye bir şey yok. Bazen 15, bazen 20, hatta 30 yarışmacı olabilir. Bu, duruma ve yarışmayı düzenleyen organizatörün ayırabileceği zamana göre değişir.

5. Yarışmak için çok istekli olan ama kayıtlara yetişemeyenlere için özel kayıt yapılabilir.

6. Haftanın ve ya ayın belirli günleri seçilir ve sadece o tarihlerde yarışma yapılır.

O zaman farklı yarışma olmasının anlamı kalmıyor farklı tarzlar eurovisionda da olabilir

İşte benim dediğim de Eurovision sadece 24 katılımcı ile ve KARIŞIK tarz ile güzel.

Burası daha amatör olsun. Hatta burada en ilk 5 yapanlar 7-8 yarışma biriktirilsin, ve en yüksek puan ortalamalı 24 kişi ile bir özel Eurovision yapılabilir.

İşte benim dediğim de Eurovision sadece 24 katılımcı ile ve KARIŞIK tarz ile güzel.

Burası daha amatör olsun. Hatta burada en ilk 5 yapanlar 7-8 yarışma biriktirilsin, ve en yüksek puan ortalamalı 24 kişi ile bir özel Eurovision yapılabilir.

Onlar çok uğraş verici ya :D

HalkVision için düşündüğüm kuralların bazıları;

1. Yarışmayı bu işin piri olmuş, daha önceden en az 5 şarkı yarışmasına katılmış olan herkes yapabilir.

2. Yarışmayı forum yöneticileri düzenleyemez.

Aha bize kitleyecekler organizatörlüğü :D

Adi ustunde Halkvizyon.Burada Turkce sarkilar olmali

@Vasfi Vural molotofları kap gel depodan Vasfi kavga var yarışmayı kapatıyolarmıs

Adı Halkvizyon , moderator düzenliyor :(

GSE çok iyi gider bence , halktan biri ,halkın adamları :D

Arkadaşlar HalkVision ismini ben Halk müzikleri olsun diye koymadım :D bunu bir kere doğru anlayalım. HalkVision halkın, yani normal üyelerin, yıllarca Emrah ve benzeri yöneticilerden çekmiş insanlardan oluşan bağımsız bir yarışmadır. ;)

Adı Halkvizyon , moderator düzenliyor :(

GSE çok iyi gider bence , halktan biri ,halkın adamları :D

Burak sen son günlerde bana baya muhalif oldun kardeşim. :D Moderatör dediğin adam senin abin ve sırf halk istediği için, hepiniz kaçarken elimi taşın altına soktum. Şimdi de halkın yarışmasını halka devretmek peşindeyim. Gördüğün gibi Emrah çökmeye çalışıyor.

Burak sen son günlerde bana baya muhalif oldun kardeşim. :D Moderatör dediğin adam senin abin ve sırf halk istediği için, hepiniz kaçarken elimi taşın altına soktum. Şimdi de halkın yarışmasını halka devretmek peşindeyim. Gördüğün gibi Emrah çökmeye çalışıyor.

Yok abi est., orda lafım diğer moderasyonaydı zaten senin mesajlarını büyük bi dikkatle okuyorum çok ince,düşünceli tatlı bi adamsın vesselam :D

Yarışmayı kaldırır tekrar yenisini açarız sıkıntı yok her türlü ben olmaz diyorsam olmaz.

Yok abi est., orda lafım diğer moderasyonaydı zaten senin mesajlarını büyük bi dikkatle okuyorum çok ince,düşünceli tatlı bi adamsın vesselam :D

Sağolasın kardeşim. Merak etme. O dediğin şahsın yöneticilik günleri sayılı. Yakında özel hayatındaki yoğunluk nedeniyle görevinden ayrıldığı açıklanırsa şaşırma. ;)

Bikmadiniz mi yabanci sarkilardan?Turkce yapalim iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt