1. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem Halk Vizyon, her yarışma ayrı bir kişi düzenlesin bari. :D

Eurovision'dan bir farkı olmalı çünkü.

Eurovision daha az yapılsın artık mesela. Ayda, iki ayda 1 gibi. O zaman katılım daha kaliteli olur.

Bu yarışma da hafta da 1 yapılabilir böylece. Ve sürekli modlara yük binmez.

EDIT : Halk'ta like'lardan biraz nasiplensin canım. Hep modlar kazanmasın. :p

İlginçtir ki sene katılıyorum Alpay :D Neler oluyor bize? Bu kadar iyi anlaşmak zorunda mıyız? Kahretsin!

Şaka bir yana çok mantıklı şeyler konuştun. Ama HalkVision'u da öyle her önüne gelen yapmayacak. Bu iş için yeteri kadar tecrübe sahibi olmalı. Sen, Arda abi, Osman ve diğer hayatını yarışmaya adamış bütün üyelerin yarışma yapma hakkı olacak. Fakat öyle dün üye olup, bugün yarışma yapmak doğru değil ve mümkün olmayacak. En azından atmosferi bilen biri olmalı.

İlginçtir ki sene katılıyorum Alpay :D Neler oluyor bize? Bu kadar iyi anlaşmak zorunda mıyız? Kahretsin!

Şaka bir yana çok mantıklı şeyler konuştun. Ama HalkVision'u da öyle her önüne gelen yapmayacak. Bu iş için yeteri kadar tecrübe sahibi olmalı. Sen, Arda abi, Osman ve diğer hayatını yarışmaya adamış bütün üyelerin yarışma yapma hakkı olacak. Fakat öyle dün üye olup, bugün yarışma yapmak doğru değil ve mümkün olmayacak. En azından atmosferi bilen biri olmalı.

Bide Aslan Türkoğlu yemini olmalı, herşeyden emin olmak lazım. Bknz; Hipokrat :).

Not: Osman istisna olabilir ama... :rolleyes:

Şampiyonluktan sonra 30. yarışmayı son yarışmam olarak belirlemiştim. Şeytan dürttü buna da girdim. Aslında şampiyonluktan sonra hemen bırakmam lazımdı. :)

Şu başlığı hortlatmayın da canım çekmesin yahu. :D

Şampiyonluktan sonra 30. yarışmayı son yarışmam olarak belirlemiştim. Şeytan dürttü buna da girdim. Aslında şampiyonluktan sonra hemen bırakmam lazımdı. :)

Şu başlığı hortlatmayın da canım çekmesin yahu. :D

Ayıptır söylemesi şiir gibi yarışma yaparım Mami :D o yüzden bağımlısı olman gayet normal.

Her hafta düzenlenmesi , her yarışmada faklı konseptler uygulanması gibi uygulamaları destekliyorum ama kişisel olarak elemeli ve 30 yarışmacılı sisteme karşıyım , bunun çeşitli sakıncaları olabilir ,

16-24 arası yarışmacılı şarkı sınırlaması konusunda daha esnek , herbirinin ayrı konsepti olan bir format ve sistem daha iyi olur kanısındayım .

Her hafta düzenlenmesi , her yarışmada faklı konseptler uygulanması gibi uygulamaları destekliyorum ama kişisel olarak elemeli ve 30 yarışmacılı sisteme karşıyım , bunun çeşitli sakıncaları olabilir ,

16-24 arası yarışmacılı şarkı sınırlaması konusunda daha esnek , herbirinin ayrı konsepti olan bir format ve sistem daha iyi olur kanısındayım .

+ elemeli yarışma çok kafa yorucu abi. Öyle yaparım demekle olmuyor. Saatlerce aralıksız olarak bilgisayar başında kafa yormak lazım.

Yakında olağan genel kurul toplantısı yapmayı düşünüyorum beyler. Ne diyorsunuz? Bu böyle yürümez. Yarışmaya neden katılmadınız? Hadi katılmadınız, dışardan neden gerekli desteği sağlayamadınız?

@Osman Uzdu

@Vasfi Vural

Yakında olağan genel kurul toplantısı yapmayı düşünüyorum beyler. Ne diyorsunuz? Bu böyle yürümez. Yarışmaya neden katılmadınız? Hadi katılmadınız, dışardan neden gerekli desteği sağlayamadınız?

@Osman Uzdu

@Vasfi Vural

gerekli açıklamayı daha evvel şu şekılde yapmısım

bence hata sende olayı lehıne kullanabılırdın. elin güçlüydü. reklamı yanlış yaptın

ayrıca müthiş bi lobimiz vardı son yarışmada ilk 2 bizimdi resmen. sen, ben, vasfı reyiz. 2012nın Galatasarayı gıbıydık

sen = terim

ben = ali dürüst

vasfi reiz= ünal aysal başkan

sonra 2013un Galatasarayına döndük

seni kandırdılar vasfi ile birbirinize girdiniz milli takıma alır gibi organizatörlüğe aldılar

vasfi reiz ünal başgan gibi tek başına çakallar arasında kaldı

benide ali dürüst başgan gibi türlü ayak oyunları ile sistem dışında bıraktılar.

dikkat ettiysen son oyda kendı verdiğim oylarla ilk 2 deyken 5.liğe düşmüşüm.

gün birlik ve intikam günüdür.

HAlkvizyon ne ulan arslan hergun yeni icat cıkarıyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt