1. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi yeni yarışma istediğimizde bu başlığı yoksa 30.Eurovision başlığını mı hortlatacağız?

Eurovision genele açık olsun. Bu yarışmaya Moderatörler falan alınmasın. :)

Yoksa ayrı isimde bir yarışma yapmanın -özellikle adı HalkVision ise- ehemmiyeti kalmaz değil mi?

@Aslan Türkoğlu

Madem yarışmanın adı Halk Vizyon format'ı değiştirmeyi de düşünebilirsin 2. de kardeşim. :)

Elemeli yapılabilir mesela. Veya sadece canlı performans şarkıları olabilir, ve bence Eurovision yasakları bu yarışma da olmazsa daha iyi olmaz mı sence?

@Aslan Türkoğlu

Madem yarışmanın adı Halk Vizyon format'ı değiştirmeyi de düşünebilirsin 2. de kardeşim. :)

Elemeli yapılabilir mesela. Veya sadece canlı performans şarkıları olabilir, ve bence Eurovision yasakları bu yarışma da olmazsa daha iyi olmaz mı sence?

Bu yarışma hepinizin de gördüğü üzere çok ani oldu. :) Aklımda farklı formatlar vardı ama bu kadar kısa sürede yarışmacıların alışması ve o formata uygun hareket etmesi zor olabilirdi. O yüzden Eurovision tarzı yaptım. Ama gelecek yarışma çok farklı olacak. Bir değil, birkaç yenilik birden yapacağım. :)

Bu yarışma hepinizin de gördüğü üzere çok ani oldu. :) Aklımda farklı formatlar vardı ama bu kadar kısa sürede yarışmacıların alışması ve o formata uygun hareket etmesi zor olabilirdi. O yüzden Eurovision tarzı yaptım. Ama gelecek yarışma çok farklı olacak. Bir değil, birkaç yenilik birden yapacağım. :)

Benim elimde yetki olsa -Yapmak isteyeceklerim.

1-30 Katılımcı, 2 Grup'lu yarı final (15-15 gruplar)

2-Final'de elenenler de oy kullanır

3-Her yarışma ayrı format ( Konsept, Yarışma Kuralları, Oylama)

Gibi gibi.

Benim elimde yetki olsa -Yapmak isteyeceklerim.

1-30 Katılımcı, 2 Grup'lu yarı final (15-15 gruplar)

2-Final'de elenenler de oy kullanır

3-Her yarışma ayrı format ( Konsept, Yarışma Kuralları, Oylama)

Gibi gibi.

İstersen 2. yarışmayı sen yap Alpay. :) Samimi diyorum.

Tamam, anlaştık o zaman. :) Sen kafandakileri tam olarak rayına oturt bu süre zarfında.

Madem Halk Vizyon, her yarışma ayrı bir kişi düzenlesin bari. :D

Eurovision'dan bir farkı olmalı çünkü.

Eurovision daha az yapılsın artık mesela. Ayda, iki ayda 1 gibi. O zaman katılım daha kaliteli olur.

Bu yarışma da hafta da 1 yapılabilir böylece. Ve sürekli modlara yük binmez.

EDIT : Halk'ta like'lardan biraz nasiplensin canım. Hep modlar kazanmasın. :p

@Aslan Türkoğlu

Alpay'ın tek derdi beni şampiyon yapmamak :sad:, şimdi de emekli olmaktan yarışma düzenlemeye terfi etmiş.. :moody: Verdiği 12 puanda strateji idi :sad007:.

Alpay'ın tek derdi beni şampiyon yapmamak :sad:, şimdi de emekli olmaktan yarışma düzenlemeye terfi etmiş.. :moody: Verdiği 12 puanda strateji idi :sad007:.

Hayır strateji değildi. Yaşar konseri bir kız ile gittiğim ilk konser olmuştu sene 2005. Kendisini ayrı severim o günden beri. :)

Ayrıca geçmişte kazananlar sürekli kazansın istemediğimi de belirtmek isterim, kendim dahil. (Osman hariç, çünkü şu forumda en sevdiğim 2-3 adamdan biri kendisi)

Zaten öyle bir arzum olsa her yarışmaya çok daha bilinen şarkılar ile girerdim bugüne kadar. Öyle yapınca hep ilk 5'te bitiriyorsun bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt