Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
Aksi sonucta tarafimdan caps manyagi yapilacagini bilmelisin.
Mustafa hocam koyarsa ben seni caps manyağı yapmayacağım ama bir daha hiçbir şeye 'Zurna' veya 'Zurnazen' demeyeceksin,imasını dahi yapmayacaksın.Anlaştık?
Aksi sonucta tarafimdan caps manyagi yapilacagini bilmelisin.
Zurnaya zurna denir be kardesim ,bu anlasma beni derinden yaralar.Mustafa hocam koyarsa ben seni caps manyağı yapmayacağım ama bir daha hiçbir şeye 'Zurna' veya 'Zurnazen' demeyeceksin,imasını dahi yapmayacaksın.Anlaştık?
Zurnaya zurna denir be kardesim ,bu anlasma beni derinden yaralar.

Eskisehirden cekindigimden degil,Goztepenin yillardir yasadigi sansizlik uzerine Yilmaz hocanin loserligi korkutuyor beni gerci senin es es tarafinda yer alman yuregime su serpiyor bakalim.Ben anlamam,işine gelirse.Sen de içten içe biliyorsun sanki maç sonucunu.![]()
Zurnazen'in Rizespor'dan sonra bir GS dusmani adi camiayi daha Super Lig'e tasimasina izin vermeyecegiz.İcim rahat etmiyor Zurnazen'e koymayinca ������
Neden, günümüz futbolunda pek bir başarısını hatırlamadımKurban olun Mustafa hocaya.
Neden, günümüz futbolunda pek bir başarısını hatırlamış.
Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ulan bu telefonu var ya, Hanım bile bu kadar sözümden çıkmıyor, telefon istediği gibi değiştiriyor kelimeleri.Senin cümlelerine ölüyorum yav Kenan.![]()
Senin cümlelerine ölüyorum yav Kenan.![]()
Sarper, Serkan renktaşımız sen mesaj atar atmaz seni buluyor, senin telefonu falan hacklemiş olmasınDalga mı geçiyon degerli renkdasım Kenan ile !!!