Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.628
- 7.172
- 913
hangi kural degisikligi oldu ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. sıradaki takım direk finale çıkıyor 4-5-6-7 kendi arasında tek maç yapıyorlar 4-7 / 5-6 bunların galibi finalde 3. sıradaki takımla yapıyor.hangi kural degisikligi oldu ki?
Rizespor taraftarı hocaya ve başkana güvenmiyo.Sakaryaspor'un taraftarları ise takımlarını her maç destekliyolar.Böyle şampiyonluk yarışında Lig yarışında taraftarın desteği önemli diyom ben yavİlerleyen haftalarda Rizespor - Sakaryaspor maçı var muhtemelen o maçı kazanan süper lige çıkar. Samsunspor çıktı diye yorumlayabiliriz Eyüpspor hoca değişimiyle bu kadrosuyla çok rahat çıkar geriye ya Rize ya da Samsun kalır play off da değişen kuralla 3. takım kim olursa yüksek ihtimal süper lige çıkar.
Rize'nin maçları epey zor sürekli play off mücadelesi veren rakiplerle yapacaklar. Sakaryaspor çıkmasını isterim 1 sene sonrada Kocaeli de süper lige çıkarsa ciddi renk katarlar. Zaten TFF başkanı olsam taraftarı olmayan takımlara kısıtlamalar getiririm sezon genelinde %50 doluluk altında kalanlara -10 puan ceza veririm sonuçta futbol taraftarsız güzel değil şehir takımını desteklemiyorsa alt liglerde mücadele etsinler.Rizespor taraftarı hocaya ve başkana güvenmiyo.Sakaryaspor'un taraftarları ise takımlarını her maç destekliyolar.Böyle şampiyonluk yarışında Lig yarışında taraftarın desteği önemli diyom ben yav![]()
Ben de taraftarlı takımları seviyom ama 1 de o takımların emeği de var.O yüzden kim üst Lig'e çıkarsa çıksın hak eden çıksın yavRize'nin maçları epey zor sürekli play off mücadelesi veren rakiplerle yapacaklar. Sakaryaspor çıkmasını isterim 1 sene sonrada Kocaeli de süper lige çıkarsa ciddi renk katarlar. Zaten TFF başkanı olsam taraftarı olmayan takımlara kısıtlamalar getiririm sezon genelinde %50 doluluk altında kalanlara -10 puan ceza veririm sonuçta futbol taraftarsız güzel değil.
şahane3. sıradaki takım direk finale çıkıyor 4-5-6-7 kendi arasında tek maç yapıyorlar 4-7 / 5-6 bunların galibi finalde 3. sıradaki takımla yapıyor.
Ülkemizde futbol kültürü yok çoğu şehir milyonları geçti ama stadyumlarda 2-3 bine oynuyorlar. Futbolda yetkim olsa bir zeminleri kusursuz yaparım diğeri de rekabet ve izlenmeyi arttırırdım. Kocaeli, Sakaryaspor, Göztepe, Karşıyaka, Eskişehir, Bursaspor bunların hepsinin yeri süper lig bir deplasmanı zor yapan rakip taraftardır umarım Kasımpaşa, Ümraniye, İstanbulspor vs gider yerlerine zamanla bunlar gelir. Lig ne kadar zor olursa futbol o kadar hızlı gelişir.Ben de taraftarlı takımları seviyom ama 1 de o takımların emeği de var.O yüzden kim üst Lig'e çıkarsa çıksın hak eden çıksın yav![]()
bu kadar vasifsizdan beklenmeyecek derecede iyi bir karar cikmis. hem 3. yü direk finale alarak ödüllendiriyorsun hemde ligde 7 olan takima da play off imkani sunup ligin ortasindaki takimlarin maci salmasini bi nebze engelliyosun3. sıradaki takım direk finale çıkıyor 4-5-6-7 kendi arasında tek maç yapıyorlar 4-7 / 5-6 bunların galibi finalde 3. sıradaki takımla yapıyor.
Bodrumspor oynadığı son 5 maçtan sadece 1 tanesini kazandı ve o maçı da 2 golle kazandı.Bandırmaspor deplasmanında ise İy 3 tane attılar.Fatih hocamın etkisi net olarak kanks yavft hocam show
rizede gol yağmuruGol Rizespor attı 1-0..
İy 1 bitmesi tercihimizdirrizede gol yağmuru