1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

İlerleyen haftalarda Rizespor - Sakaryaspor maçı var muhtemelen o maçı kazanan süper lige çıkar. Samsunspor çıktı diye yorumlayabiliriz Eyüpspor hoca değişimiyle bu kadrosuyla çok rahat çıkar geriye ya Rize ya da Samsun kalır play off da değişen kuralla 3. takım kim olursa yüksek ihtimal süper lige çıkar.
Rizespor taraftarı hocaya ve başkana güvenmiyo.Sakaryaspor'un taraftarları ise takımlarını her maç destekliyolar.Böyle şampiyonluk yarışında Lig yarışında taraftarın desteği önemli diyom ben yav :D

Rizespor taraftarı hocaya ve başkana güvenmiyo.Sakaryaspor'un taraftarları ise takımlarını her maç destekliyolar.Böyle şampiyonluk yarışında Lig yarışında taraftarın desteği önemli diyom ben yav :D
Rize'nin maçları epey zor sürekli play off mücadelesi veren rakiplerle yapacaklar. Sakaryaspor çıkmasını isterim 1 sene sonrada Kocaeli de süper lige çıkarsa ciddi renk katarlar. Zaten TFF başkanı olsam taraftarı olmayan takımlara kısıtlamalar getiririm sezon genelinde %50 doluluk altında kalanlara -10 puan ceza veririm sonuçta futbol taraftarsız güzel değil şehir takımını desteklemiyorsa alt liglerde mücadele etsinler.

Rize'nin maçları epey zor sürekli play off mücadelesi veren rakiplerle yapacaklar. Sakaryaspor çıkmasını isterim 1 sene sonrada Kocaeli de süper lige çıkarsa ciddi renk katarlar. Zaten TFF başkanı olsam taraftarı olmayan takımlara kısıtlamalar getiririm sezon genelinde %50 doluluk altında kalanlara -10 puan ceza veririm sonuçta futbol taraftarsız güzel değil.
Ben de taraftarlı takımları seviyom ama 1 de o takımların emeği de var.O yüzden kim üst Lig'e çıkarsa çıksın hak eden çıksın yav :D

Ben de taraftarlı takımları seviyom ama 1 de o takımların emeği de var.O yüzden kim üst Lig'e çıkarsa çıksın hak eden çıksın yav :D
Ülkemizde futbol kültürü yok çoğu şehir milyonları geçti ama stadyumlarda 2-3 bine oynuyorlar. Futbolda yetkim olsa bir zeminleri kusursuz yaparım diğeri de rekabet ve izlenmeyi arttırırdım. Kocaeli, Sakaryaspor, Göztepe, Karşıyaka, Eskişehir, Bursaspor bunların hepsinin yeri süper lig bir deplasmanı zor yapan rakip taraftardır umarım Kasımpaşa, Ümraniye, İstanbulspor vs gider yerlerine zamanla bunlar gelir. Lig ne kadar zor olursa futbol o kadar hızlı gelişir.

3. sıradaki takım direk finale çıkıyor 4-5-6-7 kendi arasında tek maç yapıyorlar 4-7 / 5-6 bunların galibi finalde 3. sıradaki takımla yapıyor.
bu kadar vasifsizdan beklenmeyecek derecede iyi bir karar cikmis. hem 3. yü direk finale alarak ödüllendiriyorsun hemde ligde 7 olan takima da play off imkani sunup ligin ortasindaki takimlarin maci salmasini bi nebze engelliyosun

uefa ne güne duruyor? bu pttde aleni şekilde şike yapmaya başladılar. komik derecede artık gülüyorum resmen. bugün de 1/2 2/1 maçları oldu. her hafta 1-2 tane aynı ligte 1/2 2/1 çıkması tesadüf asla olamaz. ilk yarı 1-0 yenilen takım ikinci yarı 1-5 yapıyor skoru çok akıllısınız siz ya. uefayı da mamalıyorlar herhalde yoksa bu kadar sessiz kalması anormal. türk ligi alt lig de süper lig de dahil birçok maç manipüle ediliyor bağlanıyor bu maçların araştırılması yeni hükumetin görevlerinden biri olmalı.

erzurum 2 4 altay

maç pendikte
altayın kalecisi eren ise kazımcanın ağbeyi

Geri
Üst Alt