- 5 Eylül 2014
- 83.974
- 69.522
- 4.393
Dostum her şeyi geç sen 10 gün kal 100 bin peşin100bin dolar verecekler ama p.’in 7 cm olacak.
(HOBAA 100 BİN USD + 2 CM)
gibi bir anket
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum her şeyi geç sen 10 gün kal 100 bin peşin100bin dolar verecekler ama p.’in 7 cm olacak.
(HOBAA 100 BİN USD + 2 CM)
gibi bir anket
10 gün kalmak için ne yapmam lazımDostum her şeyi geç sen 10 gün kal 100 bin peşin
@Doruk Ata TANRIVERDİ 1 milyon euro verecekler bir yıl boyunca her gün…?
Keşkeeee1 yıl hapis yatacağım ve bana 1 milyon euro verecekler öyle mi? Kendimi çok mahcup hissederim, isterseniz bu süreçte saplayabilirsiniz de derdim.
Çünkü 1 sene hapis çok basit bir challenge olurdu.
Dostum özele gel ama mahkeme altı yatarsın o da 90 gün en az10 gün kalmak için ne yapmam lazım
Şartlar bana uygun değil maalesef hocamDostum özele gel ama mahkeme altı yatarsın o da 90 gün en az
Türkiye'de 1 yılın yatari yok.Osmaniye hırsız çetesi bizim bütün mahalleyi soydu, sadece yan binamdan 2022de 3.750.000 TL'lik sünnet altınını çaldılar, bizim evden yüzük muzuk çaldılar, öğleden sonra yakalandılar, 1 saat geçmeden salıverildiler. Biz hala mahkemesine gidiyoruz, adam ve kadınlar o gün disaridaydi. Parmak izi toka kamera görüntüleri herşey vardı, en son komşum öldürecegini söylüyordu elemanları. Polis görüntüye baktığı anda isimlerini söyledi, kaç tane haber vardı elemanlar hakkında, adana, Antep Maraş geziyorlarmis, herseyleri belli
ne oldu prisontay abi?