1 Milyon Euro Karşılığında 1 Yıl Hapis Yatar mıydınız?

1 Milyon Euro karşılığında 1 Yıl Hapis Yatar mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    45
Herkes evet diyorda hangi sartlarda yatacaksin hapisde? Tekli kogus gibiyse bir yil idare edersin ama suclularin arasinda bir yil boyunca yasamak bence hicde kolay olmazdi , ordan saglam cikacagini.kimse garanti edemez

Batikan 10 gunluk teklifi kaptiginda gittigi hapisanedeki hucre arkadasi

prison break GIF

prison break GIF

Türkiye'de 1 yılın yatari yok.Osmaniye hırsız çetesi bizim bütün mahalleyi soydu, sadece yan binamdan 2022de 3.750.000 TL'lik sünnet altınını çaldılar, bizim evden yüzük muzuk çaldılar, öğleden sonra yakalandılar, 1 saat geçmeden salıverildiler. Biz hala mahkemesine gidiyoruz, adam ve kadınlar o gün disaridaydi. Parmak izi toka kamera görüntüleri herşey vardı, en son komşum öldürecegini söylüyordu elemanları. Polis görüntüye baktığı anda isimlerini söyledi, kaç tane haber vardı elemanlar hakkında, adana, Antep Maraş geziyorlarmis, herseyleri belli

Yaw gecen dayım anlatiyodu kahkaha atmistim, simdi de senin posta denk geldim dejavu oldum bi an :d

Hapishaneden cikan bazi insanlar taniyorum cogu kafayi yedi ve piskolojileri yerinde degil

Bunu kücümsememek lazim, paradan daha önemli seyler var

Öte yandan 1 milyon cok ciddi bir para, akilli sekilde yatirdigin vakit maddi olarak gelecek kaygin biter

Hapishane sartlarina bagli diyelim

Geri
Üst Alt