#1 Uğurcan Çakır

Başta çok tepki gösterdim bu Uğurcan transferine ancak, Fener’in Ederson için açıkladığı maliyetleri görünce biz Uğurcan’ı bedavaya almışız resmen.
Üstelik Ederson’dan 3 yaş daha genç ve onun 1 yılda aldığı maaşı 5 yılda alacak.
Uğurcan’ın 5 yıllık maliyeti 39 milyon,Ederson’un 4 yıllık maliyeti bonuslar hariç 60 milyon.

Türkiye'de yetişmiş oyuncu mevzusu önemliydi. Günay UEFA listesinde yabancıydı. Barış'ın durumu yüzünden Uğurcan'da karar kılınmış olabilir.

Maaşı makul, bonservisi yönetim düşürecek tipte bir skandal ama bunun suçlusu da Uğurcan değil. Resmiyet kazandığına göre iyi taraflarına bakalım. GS'de yerli kaleci kültürü pek olmasa da bu seviye yerli kalecilerimiz de hiç olmadı. Uğurcan ve Günay ile kendi adımıza yakın tarihin tartışmasız en iyi yerli kaleci rotasyonuna sahibiz. Bu durum yabancı sınırı konusunda elimizi rahatlatıp potansiyel yabancı transferlerinde kozumuz olacaktır. Performans olarak bir standardı tutturacağını düşünüyorum. Dan dun topu rakibe vurmaları törpülerse hatta beklenti üstü performans da alabiliriz. Tekrar hayırlısı olsun.

Kaleciliği gerçekten prime musleraya yakındır ama ayak kaletesi pasları falan bir tık korkutuyor beni uzun topları idare eder. Kendisine başarılar diliyorum işi çok zor Musleranın arkasından kaleyi devralmak üstelik devasa bir bonservisle bunun altından kalkarsa büyük performans izlettirir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar cebinize indirdiyseniz sadece onu verelim uğurcan gelmesin

Günay muhteşem bir yedek kaleci. Fazlası değil. Uğurcan’dan da iyi değil net şekilde.

Günay son 1.5 yılda bizim takımımızda öne çıktı pas kalitesiyle.

Yıllarca başka takımlarda oynadı hiçbir zaman da Uğurcan seviyesi olmadı.

Adam geldi artık yav sürekli eleştirmeye gerek yok, bazı oyuncuların performansı büyük takıma gelince daha da büyüyor. Eren Trabzonda bile zor beğenilen bir oyuncuydu, bizde şimdiye kadar çok iyi iş çıkardı Uğurcan bence bizde daha da parlayacak. Ayaklarının çok iyi olmasına gerek yok bu arada topu uzun dikme kabiliyeti varsa yeterli. Topun düştüğü yere baskı yapan bir takımız pasla çıkmanın çok anlamı yok özellikle avrupa için.

Arkadaşlar para hesabı yapmayı bırakın

Adamlar son gün size kalecisini bedava verecek hali yok

Onlara göre de kendi takımları değerli ve dünyanın en iyi kalecisini ucuza verdik diye düşünüyorlar ☺️

Hem yerli statüsünde , hem iyi oyuncu

Bazen bazı şeylerin pazarlığı olmaz 🥶

Arkadaşlar para hesabı yapmayı bırakın

Adamlar son gün size kalecisini bedava verecek hali yok

Onlara göre de kendi takımları değerli ve dünyanın en iyi kalecisini ucuza verdik diye düşünüyorlar ☺️

Hem yerli statüsünde , hem iyi oyuncu

Bazen bazı şeylerin pazarlığı olmaz 🥶

Acaba bunu söyletmek için mi son güne bıraktılar. Yapacak bir şey yok artık.

En iyi Türk kaleci. Bana göre bunun tartışılacak bir tarafı bile yok. Muslera'dan sonra Galatasaray'a gelmesini istediğim adamdı.

Acaba bunu söyletmek için mi son güne bıraktılar. Yapacak bir şey yok artık.

O kadar hassas düşünüp de kendinizi üzmeyiniz..

Sonuçta bizim bir ihtiyacımız vardı

İzlediğimiz , ne vereceği belli ve yerli bir oyuncu olarak takımı rahatlatmış olduk

Parası orta uzun vadede önemsiz kalacaktır bana göre

%90 kurtarış yüzdesiyle herkesi mort edeceğim" diyormuş, hadi inşallah.

Trabzon gibi bir şehir ve camiada ne adamlar heba oldu. Galatasarayda oynama konforu ile tsde oynama konforu çok başkadır. Trabzonda defansta 1 tane top atmayı bilen adam yok. Bakın Eren'e örnek alın. Bu maaliyet onun elinde değil. Adam gereken şeyi yapmış. Edersondan girecek kazığı çıkaramazdık. 60m 3+1 yılda. Ederson iyiki gelmedi. Uğurcanda tıpkı diğer bize gelen ve başarılı olan ts'li oyuncular kervanına katılacaktır. Başarılar.

Uğurcan transferini gemi ile açıklayalim. Melo gemiyle ugurcani gs adasina getirsin cok orjinal fikir

Geri
Üst Alt