#1 Uğurcan Çakır

Pas kalitesini bize gelmeden önce geliştirmişti, kaleciliğine zaten diyecek laf yok, ben de gelmeden transferini eleştirmiştim, iyi ki beni ve çoğumuzu haksız çıkardı

Attığı uzun toplar inanılmaz yaw. Topa uzun vurabildiğini biliyoduk ama bu kadar isabetli top atabileceğini bilmiyordum açıkcası

top sektirmeleri, yan top zaafiyeti, uzaktan toplarda duruşları filan sıkıntı. kolay giderilebilecek sıkıntılar da değil. o kadar para bu özelliklerini geliştirmiş birine verilmeliydi, uğurcan'ın ederi en fazla 20'ydi bu piyasada
Söylediğin kendi içinde çelişiyor. O kadar eksiği varsa 20 değil 2 bile etmez. O kadar eksiği varsa nasıl bu kurtarış yüzdesine sahip olup bu kadar top çıkarabiliyor?

oyun bu kadar rahat geçtiyse kanatlara attığı isabetli toplardan. aksi durumda ciddi baskı yiyorsun sürekli rakibe geçen toplardan. direğe oturan topta parmağına da dokunuyor o top. iç direğe çarpıp girebilirdi. güzel maç çıkardı. muslera hala aranmadı ve ayakları sayesinde artıdayız bence o bölgede.

Söylediğin kendi içinde çelişiyor. O kadar eksiği varsa 20 değil 2 bile etmez. O kadar eksiği varsa nasıl bu kurtarış yüzdesine sahip olup bu kadar top çıkarabiliyor?
kedi kaleci çünkü. karşı karşıyaları çok iyi, ayakları çok iyi. volkan demirel'in iyi zamanları gibi. ama volkan'ı iyi kaleci, muslera'yı büyük-efsane kaleci yapan farklılıkları ona da 20-30 milyon arasındaki farkı temsil ettiriyor. volkan'ın kariyeri jeneriklik kurtarışlarla ya da zamanlama hatasından garip guraba gol yemelerle dolu, muslera'nın şampiyonlukla donatılmış ikinci 5 senesinde ikisi de bir elin parmaklarını geçmez. çünkü duracağı yeri, çıkacağı zamanı pozisyon daha tehlikeye girmeden biliyordu nerdeyse. ha uğurcan'a da hakkını vereyim şu an en azından tecrübe olarak muslera'ya gelmesi için önünde hiç yoktan 2-3 yıl kredisi var. ama inşallah kariyerinin sonuna doğru volkan'ın değil muslera'nın halefi olarak efsane galatasaraylılar arasına girer ve hatta o bahsettiğim eksiklikleri de giderirse türk futbol tarihinin en ''büyük'' kalecisi olarak galatasaray'a emekliliğine kadar hizmet etmeye devam eder.

gelirken sadece bonservisi fazla demiştim , onun dışında 60000 kere falan Ederson'dan daha iyi kaleci dedim.Tekrar yazayım da sonra bazıları yok onu da demedin der :D

Bütün yaz boyunca Edersonun ayaklari konusuldu ama bu ayaklar YERLI

Biraz da YERLI AYAK konusun ;)

Ben 36 milyon rakamını duyduğumda çıldırdım yalan yok

Sadece tek bir maçın içinde kanatlara attığı uzun paslarda yakaladığı isabet oranı Muslera'nın 4--5 maçta falan bulduğu isabete denk geliyordur herhalde.

Özellikle bu konuda çok iyiydi dün. Ama yediğimiz golde hatası var mı ona tam emin değilim. Durduğu yer tartışılabilir belki.

top sektirme işini bıraktı. bir ara iyi bir şut geldi sektirirdi önceki maçlarda. topu tuttu.

sevindirici.

Ic saha da oynayacagimiz icin üstünde daha az baski olacaktir ama ligin ikinci yarisinda trabzon daki macta baski ile bas etmesi gerekecek

Trabzonlular linc etmeye baslamislar,sebebi de mac sorulunca insallah kazanacagiz demesi

İnşallah kazanacağız derken kimi kastettin Uğurcan kardeş

Geri
Üst Alt