Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.901
- 14.817
- 2.623
Pas kalitesini bize gelmeden önce geliştirmişti, kaleciliğine zaten diyecek laf yok, ben de gelmeden transferini eleştirmiştim, iyi ki beni ve çoğumuzu haksız çıkardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylediğin kendi içinde çelişiyor. O kadar eksiği varsa 20 değil 2 bile etmez. O kadar eksiği varsa nasıl bu kurtarış yüzdesine sahip olup bu kadar top çıkarabiliyor?top sektirmeleri, yan top zaafiyeti, uzaktan toplarda duruşları filan sıkıntı. kolay giderilebilecek sıkıntılar da değil. o kadar para bu özelliklerini geliştirmiş birine verilmeliydi, uğurcan'ın ederi en fazla 20'ydi bu piyasada
kedi kaleci çünkü. karşı karşıyaları çok iyi, ayakları çok iyi. volkan demirel'in iyi zamanları gibi. ama volkan'ı iyi kaleci, muslera'yı büyük-efsane kaleci yapan farklılıkları ona da 20-30 milyon arasındaki farkı temsil ettiriyor. volkan'ın kariyeri jeneriklik kurtarışlarla ya da zamanlama hatasından garip guraba gol yemelerle dolu, muslera'nın şampiyonlukla donatılmış ikinci 5 senesinde ikisi de bir elin parmaklarını geçmez. çünkü duracağı yeri, çıkacağı zamanı pozisyon daha tehlikeye girmeden biliyordu nerdeyse. ha uğurcan'a da hakkını vereyim şu an en azından tecrübe olarak muslera'ya gelmesi için önünde hiç yoktan 2-3 yıl kredisi var. ama inşallah kariyerinin sonuna doğru volkan'ın değil muslera'nın halefi olarak efsane galatasaraylılar arasına girer ve hatta o bahsettiğim eksiklikleri de giderirse türk futbol tarihinin en ''büyük'' kalecisi olarak galatasaray'a emekliliğine kadar hizmet etmeye devam eder.Söylediğin kendi içinde çelişiyor. O kadar eksiği varsa 20 değil 2 bile etmez. O kadar eksiği varsa nasıl bu kurtarış yüzdesine sahip olup bu kadar top çıkarabiliyor?

Şurada haklıydı, uğurcan ne olduğu belli garanti kaleciBonservisini elestirmistim ama yönetim Ugurcan‘i almakta hakliymis. Simdiye kadar cok iyi gidiyor, sanirim performans ve uyum acisindan alabilecegimiz en iyi kaleciydi, yerlo olmasi büyük avantaj
Dokundu aslında orda ama daha kötü oldu, topun hızı öldürüp rakibin kafaya istop ettirmiş oldu.golde hata yaptı bence. konumunu doğru ayarlasa dokunabilirdi sanki yapılan ortaya
ama yine de direkt kendisine yazamam golü. çok yorulmuştuk. geliyorum dedi adeta.
27.5 + 2.5 doğrusuBen 36 milyon rakamını duyduğumda çıldırdım yalan yok