Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.429
- 8.932
- 2.518
Doğrudur. Bence de saçma bir gol yedi o yuzden kendimce mantik ariyorumOrta açacak diye düşünse bile öne çıkması anlamsızdı işi savunmaya bırakması lazımdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrudur. Bence de saçma bir gol yedi o yuzden kendimce mantik ariyorumOrta açacak diye düşünse bile öne çıkması anlamsızdı işi savunmaya bırakması lazımdı
Meblag olarak beni asiri rahatsiz ediyor, ozellikle 1 ay lik surec sonunda olmasi baskan ve yonetime baya zararli oldu acikcasi.bu transfer saibe kokuyor
Muslera aynı bu şekilde 10larca kurtarışı var, önde yakalanıp geri depar atıp yumrukladığı. Tamam zor pozisyon ama zaten kurtaran kaleci iyi kaleci oluyor. 1-2 maç dışında ekstra oynamadı şu ana kadar Uğurcan.Yediği 2.gol inanılmaz
İşte buna sallayanlar, halı saha v.s. de maç yapıp da böyle topları çıkarmışlardır belki.Bir kere, Ederson'a kulübü 5 sene ipotek etmektense her türlü Uğurcan'ı tercih ederdim. Hem Total maliyet yüzde 30-40 daha az, hem daha genç, hem de kalecilik performansı olarak çok daha iyi. Biri prime denilebilecek halinde, diğeri dipteyken geldi.
Dün yediği ikinci golde ne yapabilir onu da anlamış değilim, top bir anda oyuncuya çarpıp yükseliyor.
İlk golde hatalı evet ama normalde bu golleri yiyecek birisi değil. Herifin olayı zaten çizgide çok iyi olması. Toparlayacaktır ligin kalanında, bizde tutukluk yaşıyor ki Muslera da yaşamıştı bu durumu. Aynı yorumlar ona da yapılmıştı. Hatta çok daha kötü goller yemişti Muslera.
Uğurcan TS'de sezona çok iyi girmişti ama bir türlü bizde işte bu denilecek seviyeye çıkamadı henüz. Buna rağmen Alanyaspor maçında bizi ipten almıştı mesela. Şu ana kadar ligde zaten öyle bizi yakan bi performans göstermedi. Avrupa'daki performansı ligden daha iyi hatta. Liverpool maçını da ona borçluyuz bir yerde, Ekitike'ye karşı filan 0-0 iken tuttu bizi. Maçın kırılma anıydı o pozisyon. Muslera son Avrupa sezonunda koca AL'de kurtarış yüzdesi en düşük 2./3. kaleci filandı. Ligde de geçen yıl özellikle ilk yarı kaleye gelen ilk top direkt gol oluyordu. Millet çabuk unutmuş. Bunu alacağımıza Muslera kalsaydı diyen var hala.
Ha keşke bu paraya Petrovic'i filan alsaydık, en çok onu ve Yunan lavuğu istedim ama geçti artık, olan oldu.
Kendisi ile sulh olmana sevindim.Gollerde bir hatasini görmedim.
Hiç istemedim doğrudur ama şu anda laf edeceğim birşey olamaz. Birtek Kocaeli maçında yediği gol hataliKendisi ile sulh olmana sevindim.
Ben de aynı şekilde biliyorsun. Ama geldiğinden beri zaten imza sürecindeki açıklamaları v.s. de fikrimi değiştirdi.Hiç istemedim doğrudur ama şu anda laf edeceğim birşey olamaz. Birtek Kocaeli maçında yediği gol hatali
Uğurcan'ın kale çizgisinden çok uzakta konumlanmış olması bazılarına garip gelmiş, ben de ilk izlediğimde ne yapmış bu dedim. Ama birkaç defa daha izleyince tam tersine, doğru pozisyon aldığı kanaatine vardım. Şöyle ki:İşte buna sallayanlar, halı saha v.s. de maç yapıp da böyle topları çıkarmışlardır belki.
TamamYüzyılın kazığı