1. UNOFFICIAL GSC Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Arslaner!

Listeyi tarayınca puan vereceğim şarkıları ayırdım neredeyse tabii tüm şarkıları dinleyeceğim yine de bakalım.

O yüzden şu programı ulaştırsak fena olmaz, excel'i cartı curtu geçtim, kağıt kalemle toplayacağını söyledi :D

Attım ama o daha kafa sıyırıcı.

Yarışmayı platform olarak çevirmeyi düşünüyoruz Tuncay ile herkes rahat edecek inşallah. Ne zaman başlarız bilemem ama :D

Benim göz kapaklarım tasarruf moduna geçti, adamlar hala satır satır mani yazıyorlar helal olsun. Iyi geceler.

Playlistteki şarkıların isimlerini kopyalayıp yapıştırabilir mi biri hayrına?

Mobilde olduğum için zor oluyor.

Listeyi tarayınca puan vereceğim şarkıları ayırdım neredeyse tabii tüm şarkıları dinleyeceğim yine de bakalım.
Derin bir nefes al. Bu kadar enteresan muhabbetler sonrası sağlıklı puan veremezsin. Sana bir sır vereyim bu adamların çoğu tımarhane kaçkını. Buradaki tek normal adam benim.

O yüzden şu programı ulaştırsak fena olmaz, excel'i cartı curtu geçtim, kağıt kalemle toplayacağını söyledi :D

Tuncay modum gönderdi programı, neden excel cart curt dedim anlatayım. Uzun hikaye ama,
Ben tıp fakültesini bitirince ilk Halk Sağlığı bölümünde asistan oldum, sağlık istatistiği hocamız var idi bize SPSS denilen programı öğretiyordu, (bilmeyenler için Excel gibi ama baya bir üst sınıfı bir program hatta über sınıf neyse saçma program) ben de finaler zamanı dedim ki hocam biz Spss bilen adamlarız neden öğrenci sınavlarını el ile topluyoruz dedim? O da sen yaz o zaman formülleri öyle yapalım dedi . Ben de 1. vize X % + 2. Vize X %20+ Final X %40 büyük 60 geçer küçük 60 kalır gibi bir formül yazdım. Öğrenci işlerinden mail olarak gelen optik sonuçlar 2 dakikada bütün amfinin geçip kaldığına dönüşüyordu. Bir iki öğrenciyi elle kontrol ettikten sonra

en kolayi lig fiksturu gibi dizmek olur excelde herarl

- a b c d e f g h .. TOTAL
a
b
c
d
e
f
g
h

jat

Nasıl bir mesaj attıysam, sayfa kilitlendi. Yalnız farkında olmadan çok enteresan bir post attım.

Ulan tam içerken öyle bir şarkı geldi ki, 12 vermesem ayıp olacak ne yapsam bilemedim :D

Derin bir nefes al. Bu kadar enteresan muhabbetler sonrası sağlıklı puan veremezsin. Sana bir sır vereyim bu adamların çoğu tımarhane kaçkını. Buradaki tek normal adam benim.
Aynen ağabey senin gözünü seveyim ben yani bir an yok oldun nelerle karşı karşıya kaldık burada bilemezsin adeta karanlıklar içinden gün gibi doğdun:D

Ağabey senin parçanın benim lobiye kabul şarkımın olma olasılığı nedir? Zaten şu an dünyanın en başarısız coverına denk geldim sanırım, manilerden sonra hiç iyi gelmedi dediğin gibi sağlıklı puanlama için bir yenilenmeye ihtiyacım var:D

Geri
Üst Alt