- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.738
Listeyi tarayınca puan vereceğim şarkıları ayırdım neredeyse tabii tüm şarkıları dinleyeceğim yine de bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yüzden şu programı ulaştırsak fena olmaz, excel'i cartı curtu geçtim, kağıt kalemle toplayacağını söyledi![]()
Kafasında fırça ile gezen bir adama nazaran can güvenliğim her daim daha sağlamdır Mehmet Bey.Bir an can güvenliğinden şüphe ettik, umarım iyisinizdir.
Kafasında fırça ile gezen bir adama nazaran can güvenliğim her daim daha sağlamdır Mehmet Bey.
Derin bir nefes al. Bu kadar enteresan muhabbetler sonrası sağlıklı puan veremezsin. Sana bir sır vereyim bu adamların çoğu tımarhane kaçkını. Buradaki tek normal adam benim.Listeyi tarayınca puan vereceğim şarkıları ayırdım neredeyse tabii tüm şarkıları dinleyeceğim yine de bakalım.
Değiştiremem. Değiştirirsem bu kim lan, nereden çıktı bu adam falan olurumAvatarını değiştirir misin? Bir şey deneyeceğim de... Rahmetliye saygımdan bir şey diyemiyorum![]()
Kafasında fırça ile gezen bir adama nazaran can güvenliğim her daim daha sağlamdır Mehmet Bey.
Hahahahahha normale gel çay demle :2aloh1:Derin bir nefes al. Bu kadar enteresan muhabbetler sonrası sağlıklı puan veremezsin. Sana bir sır vereyim bu adamların çoğu tımarhane kaçkını. Buradaki tek normal adam benim.
@Teoman Eraslan sen bir'de puanlamaları girerken neler çekeceksin bi bilsen![]()
![]()
![]()
Bir üyeyi daha kaybedeceğiz. Bak Tuncay Tum hep yarışma yapmaktan bu halde Allah sabır versin![]()
![]()
...Playlistteki şarkıların isimlerini kopyalayıp yapıştırabilir mi biri hayrına?
Mobilde olduğum için zor oluyor.
O yüzden şu programı ulaştırsak fena olmaz, excel'i cartı curtu geçtim, kağıt kalemle toplayacağını söyledi![]()
Rakı var mı rakı ?Hahahahahha normale gel çay demle :2aloh1:
Farkındayım şampiyon şarkıyı açık etmişsin.Nasıl bir mesaj attıysam, sayfa kilitlendi. Yalnız farkında olmadan çok enteresan bir post attım.
Heh işte ben de tam olarak bundan bahsediyordumRakı var mı rakı ?
Aynen ağabey senin gözünü seveyim ben yani bir an yok oldun nelerle karşı karşıya kaldık burada bilemezsin adeta karanlıklar içinden gün gibi doğdunDerin bir nefes al. Bu kadar enteresan muhabbetler sonrası sağlıklı puan veremezsin. Sana bir sır vereyim bu adamların çoğu tımarhane kaçkını. Buradaki tek normal adam benim.