- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.738
Başlangıç için fazla değil mi ağabey sonra sorun olmasın sindire sindire gitmek gerek bence bir Mehmet Arslaner kolay yetişmiyorİşe bu resmi avatar yapmakla başla.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlangıç için fazla değil mi ağabey sonra sorun olmasın sindire sindire gitmek gerek bence bir Mehmet Arslaner kolay yetişmiyorİşe bu resmi avatar yapmakla başla.![]()
Bunu avatar yaparsan gözümde level atlarsın. Tam bir Halk Kahramanıdır ve bunun gibisi gelmemiştir. Tagına da ''Kaptan Mağara Adamı Geliyor Anacığımmm!'' yazdırdın mı var ya tadından yenmez.Avatar yapsam nasıl durur acaba.![]()
Daha az tüylü bir şeyler bulabilirsin o zamanBaşlangıç için fazla değil mi ağabey sonra sorun olmasın sindire sindire gitmek gerek bence bir Mehmet Arslaner kolay yetişmiyor![]()
İşe bu resmi avatar yapmakla başla.![]()
Çok iyi olur başkan yap gitsin![]()
Avatar yapsam nasıl durur acaba.
Haha olm online oyun mu oynuyoz burdaMehmet Arslaner +7 item![]()
![]()
Eve bir tane almak lazım,toz moz kalmaz.İşe bu resmi avatar yapmakla başla.![]()
Haha olm online oyun mu oynuyoz burda
Sent from my SGH-I337M
Ne bilim lan fotoya bakınca aklıma başka bişey gelmiyor![]()
Aklın fikrin online oyunlardaNe bilim lan fotoya bakınca aklıma başka bişey gelmiyor![]()
Bir daha yarışma diye Israr etmeyeceğim . Hazırlamak işlemek sorun değil gibi gözüküyor ama hata olunca tespit edemiyorsun modlarımı anladım bugün sıkıntılı iş hakikaten .
Ağabey programımı kullanıyorsun yoksa kağıt kalemle mi hesaplıyorsun?Bir daha yarışma diye Israr etmeyeceğim . Hazırlamak işlemek sorun değil gibi gözüküyor ama hata olunca tespit edemiyorsun modlarımı anladım bugün sıkıntılı iş hakikaten .
kaptan mağara adamı geliyor anacııım
Şu anda keyfim yerinde koltuğuma kurulmuş vaziyetteyim, hepinizle zaman içinde teker teker hesaplaşacağız.
Ağabey özgür oğlan manisi mi desem kolsuz antik efendiler mi desem artık unutmaya yüz tuttuğumuz tablet olayını mı desem bizzat birinci ağızdan duyduğumuz arabayı yıkatmaya çıkıp jant alıp gelme durumuna mı değinsem düşün yani alternatifler içinde boğuluyorum
Yine de geleceğin Mehmet Arslaner'i olma adayı olduğumu değiştirmiyor tüm bunlar o yüzden kendimi satmam mümkün değil![]()
Tuncay modum gönderdi programı, neden excel cart curt dedim anlatayım. Uzun hikaye ama,
Ben tıp fakültesini bitirince ilk Halk Sağlığı bölümünde asistan oldum, sağlık istatistiği hocamız var idi bize SPSS denilen programı öğretiyordu, (bilmeyenler için Excel gibi ama baya bir üst sınıfı bir program hatta über sınıf neyse saçma program) ben de finaler zamanı dedim ki hocam biz Spss bilen adamlarız neden öğrenci sınavlarını el ile topluyoruz dedim? O da sen yaz o zaman formülleri öyle yapalım dedi . Ben de 1. vize X % + 2. Vize X %20+ Final X %40 büyük 60 geçer küçük 60 kalır gibi bir formül yazdım. Öğrenci işlerinden mail olarak gelen optik sonuçlar 2 dakikada bütün amfinin geçip kaldığına dönüşüyordu. Bir iki öğrenciyi elle kontrol ettikten sonra
İyiymişIstatistik hocasına gittim aferim TEOMAN yıllardır istatistikle uğraşıyorum aklıma gelmedi diyerek beni motive etti . Ancak sınava girmeyen Kişilerin sonucunu zalım Spss kaydırınca olanlar oldu. Ben sınav sonuçlarını amfiye Astım Takriben 2 saat sonra onlarca öğrenci Kapıya doluştu. Abi ben iyi yapmıştım nasıl kalırım bilmem ne . Sonra bir baktım ki 80 alana 30 , 40 alana 100 vermiş zalım Spsd. Sonuçları düzelttik ama amfi de gezemez olduk bit de hocaların gözünden düştük. O gün bugün excel Vb programları kullanamıyorum![]()
![]()