1. UNOFFICIAL GSC Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Arslaner!

Güzel değil ki zaten doğru demiş. Aura olarak farklı bir tip sadece. Bir ara deli gibi avatar değiştiriyordum sırf ondan tuttum. 6.5 sene avatar almamıştım ben 2 ayda 5 defa değiştirmiştim o ara. :D

2023'e kadar kalsın en azından bu.

Doktor bey daha ne diyeceksiniz Allah aşkına, küfretseniz daha iyi...

Hicaz makamı ulvî bir hüzün telkin etmektedir. Musikî ile tedavide en fazla kullanılan makamlardandır. Fârâbi,Hicaz makâmının insan rûhuna tevâzû verdiğini belitmektedir. Osmanlı devri hekimlerinden Şuûrî, Tâdil-i Emzîce adlı eserinde Hicaz makamının dervişler meclisinde daha tesirli olduğunu belirtmektedir.
Kaynak : Viki

Pancar turşusu yine bitti. Hayret bir şey ya.

Hicaz makamı ulvî bir hüzün telkin etmektedir. Musikî ile tedavide en fazla kullanılan makamlardandır. Fârâbi,Hicaz makâmının insan rûhuna tevâzû verdiğini belitmektedir. Osmanlı devri hekimlerinden Şuûrî, Tâdil-i Emzîce adlı eserinde Hicaz makamının dervişler meclisinde daha tesirli olduğunu belirtmektedir.

Erman derviş olmadığına göre, sözleriniz hakaret niteliği taşıyor doktor bey.

İşte bu bayağı aydınlatıcı oldu.Hicaz-rakı uyumu kanıtlanmıştır.

Para ile dervişliğin kimde olduğu bilinmezmiş, diyor Buhari... O demiyorsa da Teohi diyor.

Erman'da dervişlik varsa,dervişlik diye bir şey yoktur. Bu kadar da iddialıyım, Teoman bey; attığınız her mesaj, hakaret dozunu arttırıyor.

Geri
Üst Alt