#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

Arda şu anda takımda kesinlikle en sevdiğim oyuncuların başında geliyor, saolsun gerçek bir Galatasaraylı.. Gönül ister hep bizimle kalsın, ama olur da yurtdışında oynamak isterse ki bu onun en büyük hakkı; şutunu ve kondisyonunu geliştirmesi lazım. Onlar da olursa Tuncay veya Emre gibi cacık İngiliz klüplerinde değil, devlerde banko oynar, orda da taraftarın sevgilisi olur

Bonservis değerinin şu an tahminen 15-20 milyon € arasında olduğunu düşündüğüm oyuncu :)

Bazı futbolcular vardır asla yerleri doldurulamaz Arda da bu oyunculardan biridir.

R.Madrid için Raul,Roma için Totti neyse bizim içinde Arda o değerde bir oyuncudur.

Seneye takımdan ayrılması halinde yerinin hangi futbolcuyla doldurulacağını merak ettiğim aslan..

hakan şükürün yerine baroşu almıştık arda nın yerine messi gelse anca tatmin oluruz :D

Arda mental anlamda bu yaşına göre oldukça olgun biri, bu durum onu herkezden bir adım öne çıkarıyor. Fiziki anlamda da kendini daha iyi yerlere getirirse dünyanın her takımında -yıldız niteliğinde- rahatça oynar.

1 sene, 2 sene farketmez onu Galatasaray' ın kaptanı olarak görebilmek benim için büyük mutluluktur...

Avrupa'nın sayılı oyuncularından biri olacak inşallah 3 sene sonra.

Şimdilik değeri 15 milyon € ve üstü gibi gözüküyor. 20-25 milyon € aralığına çıkartabilirse değerini çok iyi olur.

b09f27f71a9c7debff32564.jpg

Arda Turan Oley! :D

Takımda yeri doldurulması çok zor oyunculardan biri. Umarım o gidene kadar yerini doldurabilecek bir oyuncu çıkarabiliriz altyapıdan.

Şuan ki değerinin 18-20 milyon euro arasında oluğunu düşünüyorum. Ama kendisinde 30-40 milyon değer biçilebilecek potansiyel olduğuna inanıyorum.

Öncelikle şutlarını geliştirmesi lazım. İlk zamanlara göre ilerledi fakat hala yetersiz. Bu olay çok da zor bir aşama değil, başarabilir kendisi. C.Ronaldo'nun bile ilk zamanlar şutları bu kadar öldürücü değildi.

Kondisyonunu 90 dk yayabilmesi.. Tabi burda bir ayrıntıda sezonun bazı maçlarında rotasyona girip dinlendirilmesi gerekir. (Örn. Kupa maçları) Bunun içinde görev teknik ekibimize düşüyor.

Son olarak duran toplardaki etkinliğini artırması.. Özellikle daha öldürücü kornerler, ortalar açabilmesi. Belki de en zor olanı bu ama başaramayacağı şey değil.

Bu özelliklerini geliştirdiği zaman Avrupa'nın en büyük kulüplerinde oynaması hiç sürpriz değil.

Kendisini ailecek seviyoruz, başarılarının devamını diliyoruz..

Takımda yeri doldurulması çok zor oyunculardan biri. Umarım o gidene kadar yerini doldurabilecek bir oyuncu çıkarabiliriz altyapıdan.

Şuan ki değerinin 18-20 milyon euro arasında oluğunu düşünüyorum. Ama kendisinde 30-40 milyon değer biçilebilecek potansiyel olduğuna inanıyorum.

Öncelikle şutlarını geliştirmesi lazım. İlk zamanlara göre ilerledi fakat hala yetersiz. Bu olay çok da zor bir aşama değil, başarabilir kendisi. C.Ronaldo'nun bile ilk zamanlar şutları bu kadar öldürücü değildi.

Kondisyonunu 90 dk yayabilmesi.. Tabi burda bir ayrıntıda sezonun bazı maçlarında rotasyona girip dinlendirilmesi gerekir. (Örn. Kupa maçları) Bunun içinde görev teknik ekibimize düşüyor.

Son olarak duran toplardaki etkinliğini artırması.. Özellikle daha öldürücü kornerler, ortalar açabilmesi. Belki de en zor olanı bu ama başaramayacağı şey değil.

Bu özelliklerini geliştirdiği zaman Avrupa'nın en büyük kulüplerinde oynanaması hiç sürpriz değil.

Kendisini ailecek seviyoruz, başarılarının devamını diliyoruz..

:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt