#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

yalnız Arda'da bu aralar bir mutsuzluk var gibi .. Resimlerde falan morali bozuk gibi hep .. Bir kere yüzü gülüyorken görmedim ...

Şutlarını bu sene geliştirir umarım, yoksa 15 milyondan fazla para etmez..

şutlarını geliştirip, driplingleri daha hızlı atabilirse minimum 25 milyon euro eder bence. zaten neskeens,rijkaard ve puyol'un ellerinde iyice pişecektir. minimum 20 miyon euro'dan aşşağıya satarsak çok zarara gireriz ben söyliyim. ribery bile 50 miyon eurolarla konuşuluyor. arda son yıllarda yetiştirdiğimiz en büyük yıldız. aziz yıldırım bile transfer etmek istiyor. hem de 20 milyon euroya. zaten ben bu çocuğun aslantepe'de oynamadan gitmesini istemem.

Cevap: # 66 Arda Turan | KAPTAN

Başlık güzel olmuş :)

Hocam ama sandigim gibi ise Arda 2. kaptan..

Ayhan sahada yoktu..

Bence Arda bir numara olması lazım kaptanlıkta taraftar herkez onun olmasını istiyor.

Birinci kaptan değil mi ya

kaptan olsa da olmasada o galatasarayımızın kalbidir.....

Çok uğraşıyorlar şu çocukla. Anlamadığım bir şey var bitirdikleri her oyuncu onlara ne kazandırıyor onu merak ediyorum.Geçmişte Sergen Yusuf birhayli örnek mevcut.

Lincoln'e yüklendiler yüklendiler ve bitirdiler. Şimdi sıra Arda'ya geldi. Ama avuçlarını yalarlar.

B_3a1e31ed422e7c59a3d76b213addd71f.jpg

Galatasaray'da uzun yıllardır forma giyen kaç tane oyuncu var ki?.. Aykut,Sabri,Ayhan,Emre Aşık.. Başka var mı bilmiyorum.. Ayhan,Emre Aşık ve Arda'nın birbirleriyle ne kadar uyumlu olduğunu antrenmanları izleyenler bilir.. Sabri ile de iyi arkadaş.. Aykut zaten bu konulara karışmaz.. Acaba kimmiş bu oyuncular.. Fanatik açıklasada bizde öğrensek..

Yalan haber yazmakla eline ne geçiyor bu gazetenin anlamıyorum.. Arda ile ilgili her haberlerinde Aziz Yıldırım ismi geçiyor.. Her haberleri Arda'yı bozmaya yönelik.. Nasıl bir kuyruk acıları varsa..

Emre Aşık'ın gidip koluna pazubandı takması anlaşılan yetmemiş medyaya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt