Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.949
- 12
- 1.363
Kimse Arda'ya kotu oyuncu demiyor, diyemezde. Ama Arda gecen sezonun bir cogunda top ezmekten baska bir seye yaramadi. Son bir kac macta takimi sirtlayinca bunlarin hepsi unutuldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse Arda'ya kotu oyuncu demiyor, diyemezde. Ama Arda gecen sezonun bir cogunda top ezmekten baska bir seye yaramadi. Son bir kac macta takimi sirtlayinca bunlarin hepsi unutuldu.
ahauhaua. Barış Özbek takımı şampiyon yaptı geçen sene, Arda top ezdi.auhauahuahua. bu laflar tarihe yazılsın lütfen.
ahauhaua. Barış Özbek takımı şampiyon yaptı geçen sene, Arda top ezdi.auhauahuahua. bu laflar tarihe yazılsın lütfen.
benede yaa biraz eziklik hissediyorum SANKİ!
Ne kadar skor yorumcususun yaa..Ben senin geçen sezon ardayı yere göğe sığdıramadığın zamanlarıda hatırlıyorum..
Salladigin nereden anlasiliyo biliyomusun? Ben buraya ilk uye oldugumda gercek ismimi kullanmamistim. Sonralari isim degisikligi icin istek yaptiysamda Admin'ler bir turlu onaylamadi. Biraz daha az salla bana sorarsan
Gecen senede Arda icin ayni seyleri yine yazmistim. Son 6 haftada her GALATASARAY'li bende Ardayla gurur duysamda bu gercekleri degistirmez.
Arda Bu Takımın Bana Göre En Büyük Yıldızıdır.
Sana göre öyle
Bana görede LincoLn Türkiye'nin en büyük yıldızıdır![]()
Arda, Alex varken lincoln ün haddine değildir.