#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda bu sene takıma çok fazla değer katacaktır. Hazırlık kampında bütün takım çok iyi çalıştı..

Arda için bu sene çok önemli.

Bu sene başarırsa ileride Tugay gibi görürüz.

ama sönük kalırsa avrupa yalan olur.

yine söylüyorum hep söyledim sen bu taraftara falasın koçum (kimse alınmasın ama öyle). bu ülkeye zaten fazlasın. keşke gitseydin biz seni oralarda da destekleriz her zaman arkandayız aslanım leş kargalarına yem etmeyeceğiz.

arda sahipsiz mi ulan???

Yeni sezonla ilgili neler söyleyeceksin?

Yeni sezonda çok mağlubiyet de olabilir. Sıkıntılı dönemler de olur yani lig çok zorlu bir maraton, nerede ne olacağı bilinemiyor. Nerede şampiyonluğun geleceğini bilemeyiz, sonuna kadar kovalamak lazım yani biz her kaybettiğimiz maçta bile ayakta durmak zorundayız. Bunu en başta ben yapacağım buradan Galatasaray taraftarına söz veriyorum. Bu sene hiçbir şekilde yüzüm düşmeyecek hep ayakta olacağım. En kötü şartlarda bile, çok üstüme gelindiği zaman bile onlara bunun sözünü veriyorum.

Biz de bu sene senin yüzünü düsürecek hic bir sey yapmayacagiz kaptan. Söz!

ekşiden:)

biliyorum, vazgeçmeyeceksiniz uğraşmaktan. ama, önünüzde büyük bir engel var. biz de vazgeçmeyeceğiz o'nu sevmekten.

başaramayacaksınız...

Arda oldukça duygusal taraftar onu incitmemeye dikkat ederse o zaten sahada elinden gelenin en iyisini yapar.

basın zorla ardanın uzzerine gidiyor taraftarla arasını açmaya calişiyor buna izin vermemek gerekiyor kaptanımız ve altyapımızın son gururu bu adamı harcamak çok yanlış olur gerek galatasaraylı hep destek tam destek

Arda her zaman arkandayız !

kaptan arkandayız bu sene bomba gibisin. Frikik de çalışmışsın belli:D seni gidi seni tam 10 numara olcam diyosun yani:D

Perşembe günü Arda ve Riijkard'ı bağrımıza basmalıyız.

Arda'yı bağrımıza basarak basına, Riijkard'ı bağrımıza basarak yönetime mesaj vermiş oluruz.

Arda bu sene gol krallığında ilk 5'e girecek !

İddaaya giren ? ! :D

Beyler Arda'yı Metin Oktay çalıştırmış.:cool:

Parçalı'nın filminde onun uyanacağı belliydi. Üstünde o formayla uyanıp Galatasaray Store'a doğru koşması da müthişti be :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt