#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'yı neden sol ayaklı yapmışlar onu çözemedim?

Umarım Arda formdayken yapılan iltifatlar Arda formdan düşüncede yapılır :asd:

Arkadaşlar bu sene şartlar bizi nereye götürürse götürsün Ardaya tam destek veriyoruz desteğimizi hissetmeli özellikle İstanbuldaki şanslı arkadaşlara söylüyorum bakın lütfen bi hata yapmayın.şerefsiz basının oyunlarını zaten görüyosunuz.kaptanımıza bağlılığımızı gösterelim ki yeni bir metin yeni bir bülent doğsun.Kıskançlıktan çatlıyo ezikler sürekli atacak iftira arıyolar

benim sinem gibi sevgilim olsun bende sinema kapatırım önemli olan sahadaki galatasaraylılık ruhunu ne kadar gösterdiği fbeş maçlarında çıkardığı vukuatlar bile benim için yeterli ben kaptanın galatasaraylılığına inanıyorum

Arda ayak içini çok iyi geliştirmiş.Ama ayak üstü çok zayıf topu oturtamıyor o bölgeye.

Takımın herşeyiydin.. 2 gol attın.. Ama yetmedi kaptan.. Dilerim ki deplasmanda seninde, bizimde yüzümüz güler..

ardaspor olduk..

korkuyorum satsalar ardayı takım ne yapacak

Takımda zaten oyun zekası olan 2-3 adamdan biri oda olmasa anadolu takımından bi farkımız kalmıcak ama ondada kondisyon sorunu var işte 60-70 dedinmi oda bitiyor

Üzülüyorum bu çocuğa.

Onun kalibresinde iki adam daha olsun takım rahat şampiyon olur.

Süperdin Arda. Şutları da geliştirdin ya artık komple bir futbolcu oldun benim gözümde.

Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Arda'sız bir Galatasaray düşünemiyorum. Takımın gol yükü Arda'ya bakıyor. Takımın ruhu Arda'ya bakıyor. Takımın fark yaratanı yine Arda'ya bakıyor. Bu çocuk formsuzsa biz bitmişiz demektir.

Arda olmasa gol atcak yok. Bi Baros ve Kewell var.

sende olmasan arda biz bitmisiz arda formunu yükseltiyor ama takim da is yok

Fiziğinide toplamış, kuvvetlenmiş yine ne varsa bu sene Arda'da var.

Kaptan bu sene çok can yakcan bunu belli ettin. Şutlarını geliştirdiğin belli. Sol açık da zaten performansın artıyo. Bu maçta tek sevindiğim şey senin performansın. Böyle devam et Kaptan.

dünkü maçda bir kaç pozisyonda arkadaşların daha iyi durumda olmasına rağmen pas vermedin kaleye vurdun. Belkide gol attığın için özgüvenden oldu ama yanlış oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt