#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda, baron ile görüşüp Es Es maçı için ambulans şöförü ayarlattırmış. Bilerek Baros'un çıkacağı hava topuna çıkıp koca kafası ile Baros'a beyin travması geçirterek Baros'un beyin kanaması geçirmesine neden olacakmış. Ambulans şöförünü de Baros'un hastahaneye yetişememesi için ayarlamış.

bu da güzeldi :D ehehee

Arda, baron ile görüşüp Es Es maçı için ambulans şöförü ayarlattırmış. Bilerek Baros'un çıkacağı hava topuna çıkıp koca kafası ile Baros'a beyin travması geçirterek Baros'un beyin kanaması geçirmesine neden olacakmış. Ambulans şöförünü de Baros'un hastahaneye yetişememesi için ayarlamış.

Maalesef bu da doğru. Gizli kamerayla çekilmiş görüntülerini bizzat izledim. Alet takmış sesi tanınmıyor konuşurken, yüzü falan da kapalı. Hatta üzerinde manto var. Ama kolundaki banttan tanıdım. Orada bile çıkartmamış...

Ve yeni bir duyum daha.

Arda'nın ASY de ki Gaziantep maçı öncesi amigo'yu sakatlayıp yerine geçeceği istihbaratını aldım. Rijkaard'a küfür ettirecekmiş diye duyduk. Bekleyip göreceğiz.

Bence sözlükte Arda Turan ile ilgili komplo teorileri adında bir başlık açın orada devam edin, katılımlar daha da artar. :)

Ve yeni bir duyum daha.

Arda'nın ASY de ki Gaziantep maçı öncesi amigo'yu sakatlayıp yerine geçeceği istihbaratını aldım. Rijkaard'a küfür ettirecekmiş diye duyduk. Bekleyip göreceğiz.

Uzun vadedeki planı başkanı sakatlayıp yerine geçmekmiş diyorlar. Ama şimdi beklemeye almış, başkan kendi kendini götürüyor zaten diye.

Arda sen neymişsin be abi :eek:

Yakında darbede yaparsın sen. :coffee:

Sadece kışkırtsa iyi, adam gizli lider haberiniz yok.

Referandumda evet çıkarsa ilk Arda'yı yargılayacaklarmış.

Eski halini ozledik be Arda

keşke hiç büyümeseydin yada büyüdügünü anlamasaydın...

Ekli dosyalar

• arda.webp
    arda.webp
    23 KB · Görüntüleme: 65

Atmayın, Arda hiç bir şey yapmadı. Sadece Roma'yı yakan Neron ile iş birliği yapmıştı o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt