#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kızabiliyorum.Artık kendini maça versin ya.Tamam güzel gol attı ama onun dışında nerde?Sakatlandı anladık,psikolojik sorunu olsa yine anlarım ama o formayı giyince unutçaksın.Bu kadar büyük yetenek böyle oynamamalı.En kötü 2. yarıya kadar kendini toplarsa asıl o zaman yıkıp geçeriz herkesi.

Arda birisine aşık oldu heralde.:D Sakatlık yok, yedek kalma derdi de yok öyleyse?

Arda gol atmasına rağmen iyi değildi maalesef.Birkaç maçtır gözle görülür bir düşüş söz konusu.Ayrıca defansa geldiğinde kritik hatalar yapıyor maalesef.Umarım kısa zaman içinde toparlar kendini...

bu aralar vitesi düsürdü Arda. ama bunu olumlu karsilamak lazim. onun yerine Lincoln ve Baros aldi sazi eline. yarin Arda yine bu takimi sirtlar merak etmeyin. daha kritik virajlara girmedik. asil yaza dogru seyredin Ardayi siz.

Arda rezalet oynuyo. Kimse gelipte bana gol mol atti demesin.

Evet bariz form düşüklüğü var,ama ben de kızamıyorum ona,top kayıpları yaptı,çok faul yaptı ama bir oyuncunun kötü oynama hakkı da vardır ,yazdan beri doğru dürüst dinlenmeye vakit bulamadı,lige verilen arada Arda da toparlar hem de dinlenir diye düşünüyorum.

Arda su anda Lincolnun berbat oynadığı dönemdeki gibi oynuyor,onuda kazanmamız lazım arkadaslar çünkü bu takımın en teknik futbolcusu ayrıca gol atmasıda iyi oldu..

Form düşüklüğünün sebebi H.Şükür değilse bende hiçbirşey bilmiyorum!!!!!!

1. Arda kesinlikle takimin en teknik oyuncusu degil.

2. Saglik sorunlari olsa kesinlikle riske edip oynatilmazdi.

3. Yazdan beri dogru durust dinlenmedi diyenler var. Bu adamin daha yasi ne basi ne? Bu zamanlarinda bu kadar tempoyu kaldiramazsa birakin Avrupa'yi GALATASARAY'da bile ileride oynayamaz.

4. Ben Arda gecen senede boyleydi derken herkez beni anti-Arda'ci yapti zira ne dediysek o. Adam son maclarda takimi sirtlayinca hersey unutulup sandiga girdi. Iste sonucu.

Daha oncede dedim simdide diyorum, agac yasken egilir. 2. bi Sergen vakasi olmamasi icin Arda'nin uzerine dusulmeli.

Tam olarak hepsini hatırlamıyorum ama Arda daki performans düşüklüğünün sebebi sözleşme imzalanırken istediği fiyatın verilmemesi, yabancı oyuncuların onun aldığı paranın çok çok fazlasını almasını,Lincoln ün Baros un aldığı paranın yanında Arda nın onların yanında ezilmesiymiş.

Tam olarak hepsini hatırlamıyorum ama Arda daki performans düşüklüğünün sebebi sözleşme imzalanırken istediği fiyatın verilmemesi, yabancı oyuncuların onun aldığı paranın çok çok fazlasını almasını,Lincoln ün Baros un aldığı paranın yanında Arda nın onların yanında ezilmesiymiş.

bencede bir etkisi olabilir çunku konusan kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt