Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
bu morellede cok yatilir ya
Abi yat artık
bu morellede cok yatilir ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi yat artık
![]()
kim kaptan anlamadım???
27 Ağustos 2010 10:17 | NTV Spor
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanşında deplasmanda Ukrayna temsilcisi Karpaty Lviv ile 1-1 berabere kalarak elenen Galatasaray, İstanbul'a döndü. Gruplara kalma şansını 90+3. dakikada yediği golle yitiren futbolcuların oldukça üzgün oldukları gözlendi.
Sarı-kırmızılı kafileyi taşıyan özel uçak sabaha karşı İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. Galatasaraylı futbolcular, çok sayıda Çevik Kuvvet polisinin oluşturduğu güvenlik kordonundan geçerek takım otobüsüne bindiler. Kaptan Arda Turan ise takım otobüsü yerine ticari bir taksiye binerek havalimanında ayrıldı.
Moralsiz olan futbolcuların taraftar tepkisinden çekindikleri gözlenirken, Ayhan Akman güvenlik görevlilerine "Dışarıda seyirci var mı?" diye sordu. Takımı karşılamaya gelen bir taraftar ise protesto alkışında bulundu.
En son kaptan olacak adam Baros.
1. dereceden yakınıma söylenen sözler olduğu için gayet eminim bu açıklamalardan. Ne diyelim Galatasaray'da futbol oynamanın ne kadar büyük bir olay olduğunu bilen Arda'yı, o küçük Ardayı, 66 Arda'yı istiyorum ben.. Çok mu zor?